به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام محسن قرائتی، شامگاه چهارشنبه در مرحله پنجم اولین دوره فرهنگی آموزشی ائمه جماعات مساجد کشور که در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی(عج) قم برگزار شدوی با بیان اینکه حذف تعطیلات در کشور از رموز دیگر کسب توفیقات است اظهار داشت: نفسیر نمونه بیش از 60 بار و به چندین زبان به چاپ رسیده است که همه این مطالب در زمانی که دروس حوزه تعطیل بوده به نگارش درآمده است که این امر نشان میدهد که از فرصتها باید بهترین استفاده را برد.
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه باید تعطیلات در کشور کاهش یابد، ابراز داشت: با این همه تعطیلات، جامعه نمیتواند با سواد شود.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور اضافه کرد: امروز روحانیت باید به عنوان رهبر دانشجویان مطالعات زیادی داشته باشد و سطح سواد دینی او باید از دبیران تعلیمات دینی و اساتید دانشگاه بالاتر باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه قرآن رمز توفیق را اخلاص میداند، افزود: حضرت ابراهیم چند ساعت از حضرت اسماعیل دست کشید و دل کند اما چندین هزار سال است که مسلمانان بعد از این واقعه عید میگیرند و این نتیجه اخلاص در عمل است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه برای کسب نیت خالص باید از خداوند استمداد طلبید افزود: با حوزه و دانشگاه انسان حریف نفس خود نمیشود.
قرائتی افزود: باید به کارها و اهداف خود ایمان داشته باشیم که در این زمان هر چقدر فساد در جامعه بیشتر شود قدر روحانیت نیز بیشتر مشخص میشود.
وی در ادامه عنوان کرد: نباید از دیگران کینه به دل داشت که در این صورت در دل مریض چیزی از معارف الهی نمیگنجد.
جوانان باید در مساجد از ائمه جماعات مطالب جدیدی بیاموزند
حجت الاسلام قرائتی گفت: در روایتی از معصوم آمده است که هر شخص که به مسجد برود به هشت کمال خواهد رسید که یکی از آنها علم جدید است و این بدان معنا است که باید جوانان در مساجد از ائمه جماعات مطالب جدیدی بیاموزند.
وی افزود: هدیه به اولیاء خدا باعث برکات خواهد شد و در این صورت دعای دیگران در حق انسان مستجاب میشود.
وی با بیان اینکه ائمه جماعات باید قرآن محور باشند ابراز داشت: ائمه جماعات باید یک دور تفسیر قرآن را مباحثه کنند و 60 درصد مطالب سخنرانیهایشان نیز باید از قرآن باشد.
رئیس ستاد اقامه نمازکشور با بیان اینکه نکات فراوانی در قرآن و نهج البلاغه وجود دارد که باید کشف شود ابراز داشت: تمام سخنرانیها باید حاوی مطالبی باشد که یا واجب یا مستحب و یا نیاز فرد و یا نیاز اجتماع باشد.
نظر شما