پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۷ آبان ۱۳۸۹، ۱۱:۱۸

وزیر دفاع جدید فرانسه:

غرب در "تله" افغانستان گیر افتاده است

غرب در "تله" افغانستان گیر افتاده است

وزیر دفاع جدید دولت فرانسه اعلام کرد افغانستان برای تمامی کشورهایی که در آن نیرو مستقر کرده اند تبدیل به یک "تله" شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "آلن ژوپه" که به تازگی و پس از ترمیم کابینه "نیکلا سارکوزی" به عنوان وزیر دفاع این کشور منصوب شده، گفت: من می گویم که افغانستان برای تمامی کشورهای درگیر در آن به یک تله تبدیل شده است.

وی پیشتر گفته بود که فرانسه تمایل دارد خروج نیروهایش از افغانستان را تا سال 2011 در نشست آتی ناتو در لیسبون مورد بررسی و مذاکره قرار دهد، لیکن وی پس از انتصاب به این سمت عنوان کرده تا زمانی که مقام های افغانستان بطور کامل اوضاع امنیتی را در دست نگیرند فرانسه نیروهای خود را از این کشور خارج نخواهد کرد.

فرانسه 3 هزار و 500 نیرو در افغانستان دارد و حداقل 50 سرباز این کشور از سال 2001 آغاز تهاجم به این کشور کشته شده اند.

کد خبر 1193831

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha