به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به گوانگجو، در ادامه رقابتهای تکواندو شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی امروز پنجشنبه فرزاد عبداللهی در وزن 80- به مصاف ناصر احمد وهابی از افغانستان رفت و با نتیجه 9 بر 5 این مبارزه را واگذار کرد.
در این مبارزه دو تکواندو کار در راند اول به تساوی 3 بر 3 دست یافتند. در راند دوم عبداللهی یک امتیاز دیگر هم گرفت و این راند را به سود خود خاتمه داد اما در راند سوم بازنده شد و به مدال برنز دست یافت.
ناصر احمد وهاب همان تکواندوکاری است که در سال 2007 و در مسابقات جهانی چین توانست هادی ساعی را شکست دهد.
تیم ملی تکواندو ایران در روز نخست این رقابتها توسط سارا خوش جمال فکری به مدال برنز رسید و یوسف کرمی و نصرآزادانی مردان طلایی روز نخست بودند. در روز دوم رقابتهای تکواندو که امروز پنجنشبه برگزار شد، سمانه شش پری و سوسن حاجی پور دو مدال برنز دیگر را برای کاروان ایران به ارمغان آوردند.
نظر شما