به گزارش خبرنگار مهر در کرج، حسین واشقانی درحاشیه مراسم اتصال ایستگاه میدان حصارک به میدان امام حسین(ع) خط دو قطار شهری کرج با بیان این مطلب اظهار داشت: از این میزان نزدیک به چهار میلیارد تومان بابت خرید ریل صرف شده است.
وی افزود: همچنین سه میلیارد از این مبلغ برای خرید تجهیزات و امکانات هزینه گردیده است.
این مسئول پیشرفت طرح را در ماههای اخیر قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: صرف این مبلغ ظرف مدت کوتاه پنج ماه در حالیست که پیش از این قریب به پنج تا شش میلیارد تومان اعتبار صرف شده بود.
مدیر عامل سازمان قطار شهری کرج و حومه یاد آور شد: روزانه به طور متوسط دو میلیارد اعتبار برای این طرح در نظر گرفته شده ست.
واشقانی اضافه کرد: امیدواریم با حمایت استانداری، شورای شهر و شهرداری این میزان از دو میلیارد تومان به شش میلیارد تومان افزایش یابد.
وی درخصوص پراکندگی نیروی انسانی در شرکت پیمانکار طرح خط دو قطار شهری کرج بر سطح تحصیلات و سابقه کار اشاره داشت و خاطرنشان کرد: در سال جاری 58 درصد از پرسنل دارای تحصیلات دانشگاهی بوده و تعداد 93 نفر از کارکنان سابقه کار بیش از 15 سال را در کارنامه خود ثبت کرده اند.
این مسئول همچنین افزود: تعداد 183 نفر از 276 نیروی انسانی شاغل در طرح خط دو قطار شهری کرج بین پنج تا 15 سال سابقه کاری دارند.
نظر شما