پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ آبان ۱۳۸۹، ۱۶:۱۱

واشقانی خبر داد:

صرف 17 میلیارد هزینه در قطار شهری کرج ظرف پنج ماه

صرف  17 میلیارد هزینه در قطار شهری کرج ظرف پنج ماه

کرج - خبرگزاری مهر: مدیر عامل قطار شهری کرج و حومه از صرف مبلغی نزدیک به 17 میلیارد تومان ظرف پنج ماه گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج،‌ حسین واشقانی درحاشیه مراسم اتصال ایستگاه میدان حصارک به میدان امام حسین(ع) خط دو قطار شهری کرج با بیان این مطلب اظهار داشت: از این میزان نزدیک به چهار میلیارد تومان بابت خرید ریل صرف شده است.

وی افزود: همچنین سه میلیارد از این مبلغ برای خرید تجهیزات و امکانات هزینه گردیده است.

این مسئول پیشرفت طرح را در ماههای اخیر قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: صرف این مبلغ ظرف مدت کوتاه پنج ماه در حالیست که پیش از این قریب به پنج تا شش میلیارد تومان اعتبار صرف شده بود.

مدیر عامل سازمان قطار شهری کرج و حومه یاد آور شد: روزانه به طور متوسط  دو میلیارد اعتبار برای این طرح در نظر گرفته شده ست.

واشقانی اضافه کرد: امیدواریم با حمایت استانداری، شورای شهر و شهرداری این میزان از دو میلیارد تومان به شش میلیارد تومان افزایش یابد.

وی درخصوص پراکندگی نیروی انسانی در شرکت پیمانکار طرح خط دو قطار شهری کرج بر سطح تحصیلات و سابقه کار اشاره داشت و خاطرنشان کرد: در سال جاری 58 درصد از پرسنل دارای تحصیلات دانشگاهی بوده و تعداد 93 نفر از کارکنان سابقه کار بیش از 15 سال را در کارنامه خود ثبت کرده اند.

این مسئول همچنین افزود: تعداد 183 نفر از 276 نیروی انسانی شاغل در طرح خط دو قطار شهری کرج بین پنج تا 15 سال سابقه کاری دارند.

کد خبر 1194002

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha