پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۲۴

داود اوغلو :

ناتو شرایط ترکیه را در موضوع سپر موشکی پذیرفت

ناتو شرایط ترکیه را در موضوع سپر موشکی پذیرفت

درحالی نشست ناتو روز گذشته در لیسبون با توافق بر ایجاد سپر موشکی در کل اراضی کشورهای عضو ناتو تا سال 2015خاتمه یافت، که وزیرخارجه ترکیه این مسئله را یک موفقیت برای کشورش ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "احمد داود اوغلو" پس از پایان نشست سران سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در گفتگو با الشرق الاوسط اظهار داشت: بله این یک موفقیت برای ترکیه است، آنها با اصول ما موافقت کردند و این همان موفقیتی است که ما بدست آوردیم.

الشرق الاوسط در ادامه می نویسد: آنکارا در نشست روز گذشته پس از آن موافقت خود را با استقرار سپر دفاع موشکی ناتو تا سال 2015 اعلام کرد که کشورهای عضو از بردن نام ایران در اهداف این سامانه خودداری کردند.

از سوی دیگر، یکی از مقامات مطلع از جزئیات مذاکرات استقرار سپر دفاع موشکی ناتو اعلام کرد: این توافق بر تشکیل فرماندهی واحد از کشورهای عضو تمرکز دارد که ماموریت تعریف شده بری آنها مقابله با موشک های بالستیک است.

همچنین روز گذشته در خاتمه نشست دو ساعته ناتو در لیسبون که با حضور "دیمیتری مدودوف" رئیس جمهور روسیه و "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا برگزار شد توافقی اساسی در زمینه مشارکت روسیه در استقرار سپر دفاع موشکی ناتو تا سال 2015 بدست نیامد. در این نشست تنها بر سر راههای مشارکت روسیه در سپر دفاع موشکی ناتو توافق صورت گرفت.

کد خبر 1195324

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha