پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۳۱

با حضور دو وزیر/

همایش "کتاب، کار ، تعالی" فردا در وزارت کار برگزار می‌شود

همایش "کتاب، کار ، تعالی" فردا در وزارت کار برگزار می‌شود

همایش یک روزه "کتاب، کار ، تعالی" عصر فردا دوشنبه اول آذرماه با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شیخ‌السلامی وزیر کار و امور اجتماعی در ساختمان اصلی وزارت کار برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در این همایش دو کتاب "زنی با کفش‌های مردانه" نوشته محمدعلی گودینی و "آداب و اخلاق کار در فرهنگ اسلامی" نوشته مسعود انصاری نیز رونمایی و دو فیلم درباره آنها پخش می‌شود.

در ادامه همایش از مولفان کتاب‌هایی با موضوع کار و کارگری که به سفارش وزارت کار در سراسر کشور نوشته شده است، قدردانی می‌شود.

فرزین طاهری کارگردان دو فیلم کوتاه درباره کتاب‌های "زنی با کفش‌های مردانه" و "آداب و اخلاق کار در فرهنگ اسلامی" به خبرنگار مهر گفت: تجربه ساخت فیلم درباره کتاب "دا" به من کمک کرد تا بتوانم این دو فیلم را نیز بسازم. در این دو فیلم با نویسندگان کتاب‌ها گفتگوهایی درباره اثرشان، چگونگی نوشتن آنها و همچنین زندگی و سابقه فعالیتشان داشته‌ام.

وی در پایان اشاره کرد: فیلم کتاب "زنی با کفش‌های مردانه" 9 دقیقه و فیلم کتاب "آداب و اخلاق کار در فرهنگ اسلامی" 3 دقیقه است و سعی کرده‌ام در این آثار به سوالات موجود درباره نویسنده و اثر پاسخ دهم.

این همایش از ساعت 14 تا 16 به همت دفتر امور فرهنگی وزارت کار و امور اجتماعی  در سالن 17 شهریور ساختمان اصلی وزارت کار برگزار می‌شود.

کد خبر 1195386

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha