پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ آذر ۱۳۸۹، ۱۳:۰۷

در هفدهمین دوره جشنواره کتاب؛

"کشاورزی مولکولی" کتاب سال دانشجویی شد

"کشاورزی مولکولی" کتاب سال دانشجویی شد

کرج - خبرگزاری مهر: کتاب "کشاورزی مولکولی" در هفدهمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی ایران شایسته کسب مقام برگزیده سال دانشجویی در گروه کشاورزی و منابع طبیعی این جشنواره شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، کتاب کشاورزی مولکولی به همت سعید کدخدایی، سمانه اشرفی، مینا الهی تعدادی از مهندسان گروه کشاورزی و منابع طبیعی همچنین دکتر غلامرضا صالحی جوزانی تالیف شده است.

این کتاب که از انتشارات پژوهشکده بیوتکنولوژی می باشد  در10 فصل و 315 صفحه به ارائه منابع علمی و تخصصی مدرن در زمینه کشاورزی مولکولی پرداخته است.

هفدهمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی ایران به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی صبح روز جاری در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد.

جشنواره کتاب سال دانشجویی به عنوان یک رویداد بزرگ فرهنگی از سال 1373 و با همت جهاد دانشگاهی پایه ریزی شده و هم اکنون نیز اجرای این فعالیت مهم فرهنگی توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی انجام می شود.

برپایی این جشنواره و رونق آن علاوه بر ایجاد جایگاه ارزشمند میان دانشگاهیان باعث شده اقدامات این جشواره در زمره چشمگیرترین فعالیتهای " هفته کتاب " جمهوری اسلامی قرار گیرد همچنین این جشنواره با حمایت و پشتبانی مراکز علمی و دانشگاهی می تواند خدمات خود را بیش از پیش تداوم و تعمیق بخشد. 

در حال حاضر نیز حامیانی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، سازمان ملی جوانان با درک ارزش و جایگاه این جشنواره در کتاب دانشگاهی در برگزاری این فعالیت بزرگ و ملی بیش از دوره های گذشته مشارکت و حضور مستمر دارند.

کد خبر 1196230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha