ابوالقاسم رئوفيان در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" افزود: گروه هاي پيشنهاد دهنده موسوي نيز اكنون احساس كرده اند كه بايد توپ را به زمين ديگري بياندازند و درصدد بازيابي فرصت از دست رفته بوده و از آن استفاده مطلوب ببرند.
وي خاطرنشان كرد: پيشنهاد آقاي موسوي از سوي برخي از تشكل هاي جبهه دوم خرداد به لحاظ شكستي كه در اجراي پروژه اصلاحات در هشت سال دوران رياست جمهوري آقاي خاتمي متحمل شده بودند، به نظر مي رسد كه اقدامي شتاب زده بوده است.
دبيركل جامعه اسلامي فرهنگيان تاكيد كرد: جبهه دوم خرداد در اقدامي شتاب زده نسبت به معرفي ميرحسين موسوي اقدام كرد و پيشنهاد وي از ناحيه برخي گروه هاي دوم خرداد صورت گرفت كه بعدها برخي از اين گروه ها چه بسا در اعتراض به گروه هايي كه اين پيشنهاد را مطرح كردند و برخي از گروه هاي پيشنهاد دهنده در ارزيابي بعدي خود احساس كردند كه جامعه پذيرش اين گونه اقدامات شتاب زده را ندارد و در نتيجه از موضع قبلي خود تا حدودي عدول كردند.
سخنگوي خانه احزاب در ادامه تصريح كرد: اين عقب نشيني را مي توان يك شكست ديگر براي جبهه دوم خرداد تلقي كرد.
رئوفيان اظهار داشت: بعد از برگزاري چندين انتخابات پس از پيروزي انقلاب اسلامي، برگزاري هشت انتخابات رياست جمهوري، مردم اين را دريافته اند كه اقدامات تعجيلي هيچگونه نتيجه اي را در پي نخواهد داشت كه آن نتيجه موجب برطرف چالش ها و رفع مشكلات فرهنگي، سياسي و اقتصادي كشور شود.
وي درخصوص امكان حضور هاشمي رفسنجاني درعرصه انتخابات خاطرنشان كرد: آقاي هاشمي رفسنجاني مي تواند يكي از چهره هاي مطرح در انتخابات رياست جمهوري باشد، وي يك چهره شناخته شده و جهاني است و در حوزه اجرا و مسووليت هاي كليدي كشور نيز تا كنون سوابقي را داشته است و مردم و احزاب و گروه هاي سياسي با او آشنايي كامل دارند.
دبيركل جامعه اسلامي فرهنگيان گفت: اينكه وي تصميم بگيرد كه در عرصه رقابت انتخاباتي با ديگر رقبا شركت كنند منتفي نمي دانيم، اما او ترجيح مي دهد كه در فضايي بي رقيب مطرح شود و اگر رقبايي نيز باشند، رقباي جدي نباشند.
وي با اشاره به اينكه هاشمي رفسنجاني تا كنون اظهارنظر صريح در خصوص حضور در عرصه انتخابات نداشته است، در خصوص ديدار چهره هاي شاخص اصولگرايان با وي و دعوت براي حضور در انتخابات افزود: بعيد به نظر مي رسد چهره هاي شاخص اصولگرايان براي دعوت از هاشمي رفسنجاني با وي ديدار داشته باشند.
رئوفيان درباره برنامه هاي جامعه اسلامي فرهنگيان در انتخابات رياست جمهوري، گفت: جامعه اسلامي فرهنگيان به دنبال طرح موضوع انتخابات رياست جمهوري، اين موضوع در چندين جلسه شوراي مركزي آن مطرح شده و كميته ويژه اي براي بررسي اين موضوع تشكيل شده و اين كميته در اولين بخش از ماموريت خود اقدام به تهيه و تدوين پيش نويس استراتژي فعاليت انتخابات رياست جمهوري در دوره نهم كرد.
وي اضافه كرد: بعد از اينكه پيش نويس استراتژي در كميته ويژه تهيه شد در هيات اجرايي و سپس در شوراي مركزي مطرح و در نهايت در چهارمين كنگره دوسالانه كه در شهريور ماه برگزار شد، اين استراتژي به تصويب مجمع عمومي رسيد.
دبيركل جامعه اسلامي فرهنگيان، تصريح كرد:جامعه اسلامي فرهنگيان آمادگي لازم را جهت شركت گسترده در انتخابات رياست جمهوري دارد و معتقد است كه حماسه حضور مردم در عرصه انتخابات رياست جمهوري نهم يك بار ديگر جلوه اي از مردم سالاري ديني را به نمايش خواهد گذاشت و مردم ثابت خواهند كرد كه معتقد به نظامي هستند كه مبتني بر انديشه خدامحور است.
وي تاكيد كرد: شرط حضور پرشور مردم، اين است كه احزاب و تشكل هاي فضاي ارعاب ايجاد نكرده و از جنجال آفريني هاي سياسي نيز خودداري كنند، بر اين اساس ما بناي تعامل با ديگر احزاب را داريم و خواستار برگزاري انتخابات قانونمند و سالم هستيم.
رئوفيان خاطرنشان كرد: دست تشكل هاي فرهنگي را براي تشكيل جبهه واحد در انتخابات نهم رياست جمهوري مي فشاريم ضمن آنكه با ديگر تشكل ها نيز تعامل خواهيم داشت.
دبير كل جامعه اسلامي فرهنگيان در گفتگو با "مهر":
جبهه دوم خرداد با طرح ميرحسين موسوي وي را در معرض آسيب قرار داد// هاشمي رفسنجاني در فضايي بي رقيب وارد عرصه مي شود
دبيركل جامعه اسلامي فرهنگيان گفت: ارزيابي مردم و گروه هاي سياسي كه ارزيابي آنان مبتني بر خردورزي سياسي و برخواسته از عقلانيت است ، اين است كه با پيشنهاد ميرحسين موسوي از سوي برخي گروه ها، وي به شدت در معرض آسيب پذيري قرار گرفت كه بعدها با توجه به واكنش و عكس العملي كه او داشت اين را دريافتيم كه وي راضي به طرح موضوع نبودند.
کد خبر 119663
نظر شما