به گزارش خبرنگار مهر، سردار سید محمد باقرزاده در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس که عصر دوشنبه اول آذرماه برپا شد گفت: در زمینه تولید آثار در حوزه دفاع مقدس تلاشهای بسیار والا و گرانسنگی از سوی نویسندگان این عرصه صورت گرفته است اما اکنون باید دید چطور میتوان از این تلاشها بهره کافی ببریم.
وی افزود: با وجود این همه آثار فاخر در بخشهای کتاب، خاطره و غیره متاسفانه جامعه آن گونه که شایسته است از این آثار بهره نمیبرد و این جای بررسی و تعمق دارد.
سردار باقرزاده در ادامه با گلایه از هنرمندان و نام بردن از یکی از فیلمهای سینمایی گفت: ما گلایهمند هنرمندانی هستیم که چشمشان را میبندند و در عرصه تخیلات موهوم دست به آثاری در حوزههای مختلف از جمله دفاع مقدس میزنند.
وی ادامه داد: این هنرمندان به جای این که کتابهای عرضه شده ارزشمند در حوزه دفاع مقدس را دستمایه کار خود قرار دهند آثاری خلق میکنند که نه با واقعیت جنگ همخوانی دارد و نه با معارف اسلامی.
سردار باقرزاده ضمن بیان خاطراتی از ایثارگری رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس تاکید کرد: تهیهکنندگان و کارگردانان پیش از ساخت فیلم حتماً کتابها و خاطرات رزمندگان را مطالعه کنند و همچنین از افرادی که شاهدان زنده جنگ تحمیلی بودند مشورت بگیرند.
در ادامه این مراسم نیز سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن سخنرانی کوتاهی به برخی فعالیتهای این وزارتخانه در هفته کتاب اشاره کرد. همچنین محمد رضا سنگری دبیرعلمی جشنواره کتاب دفاع مقدس گزارشی از عملکرد دبیرخانه این جشنواره در دوره سیزدهم ارائه داد.
در سیزدهمین جشنواره دوسالانه "کتاب دفاع مقدس" تعداد 863 عنوان کتاب منتشر شده در سالهای 1387 و 1388 در 16 گروه ادبیات داستانی، پژوهش ادبی، پژوهش نظامی، پژوهش فرهنگی، ترجمه، جنگ، خاطره، داستان کودک و نوجوان، زندگینامه داستانی، زندگینامه و وصیتنامه، شعر، شعر کودک و نوجوان، نثر ادبی، طراحی و گرافیک، نمایشنامه و ناشر نمونه بررسی شد که در مراسم اختتامیه اسامی برگزیدگان و تقدیرشدگان از میان این آثار معرفی شدند.
نظر شما