پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۰۵

در کهگیلویه و بویراحمد/

جاده های 300 روستای بالای 20 خانوار آسفالت نیستند

جاده های 300 روستای بالای 20 خانوار آسفالت نیستند

یاسوج - خبرگزاری مهر: معاون راه روستایی اداره کل راه و ترابری کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون محورهای ارتباطی 300 روستای بالای 20 خانوار در این استان آسفالت نیستند.

الله کرم جانی پور در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج افزود: جاده ارتباطی 11 روستای بالای 100 خانوار و 85 روستا بالای 50 خانوار در استان نیز فاقد آسفالت هستند.

وی بیان کرد: اداره کل راه و ترابری با اولویت بندی این روستاها با هماهنگی فرمانداریها، در سریعترین زمان اقدام به آسفالت و بهسازی این جاده ها می کنند.

معاون راه روستایی اداره کل راه و ترابری کهگیلویه و بویراحمد  اظهار داشت: در همین راستا از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 200 کیلومتر راه‌ روستایی در این استان در قالب طرح همت، آسفالت شده است.

وی عنوان کرد: تمام راههای روستا‌های بالای 20 خانوار شهرستان‌های گچساران، دنا، بهمئی و باشت تا پایان سال جاری آسفالت می شوند.

جانی پور یادآور شد: همچنین همه روستا‌های بالا 50 خانوار شهرستانهای بویراحمد، کهگیلویه و چرام نیز تا پایان سال آینده از راه آسفالته مناسب برخوردار می شوند.

کد خبر 1197011

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha