به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، فضل الله توسلی بعد از ظهر سه شنبه در نشست بررسی مسائل و کاستیهای منطقه کوی فضیلت بوشهر افزود: کوی فضیلت یا هزار دستگاه از محلات پیچیده و دارای معضلات جدی شهر بوشهر بوده و به رغم خدمات فراوانی که در این منطقه صورت گرفته باز هم این محله دارای مشکلات جدی است.
وی با اشاره به تراکم بالای جمعیتی در کوی فضیلت اظهارداشت: با توجه به اظهارات شورایاران در کوی فضیلت حدود 500خانوار زندگی می کنند و به صورت حدودی در هر دستگاه دو تا سه خانوار حضور دارند که معضلات این جمعیت پنج هزار نفری را باید با توجه به تراکم جمعیتی اش بررسی و رفع کنیم.
شهردار بندر بوشهر با تاکید بر اهمیت مکان استقرار این محله و اتصال به سایر نقاط شهر و وجود بزرگترین مجتمع تجاری بوشهر آل یاسین در کنار این شهرک گفت: مشکلات آبهای سطحی، آلودگی و ساخت و ساز غیر مجاز این منطقه که در کنار یکی از مسیرهای اصلی و پررفت و آمد شهر بوشهر که منتهی به دفاتر تجاری شهر و گمرک است زینبده شهر تاریخی بوشهر نیست.
توسلی با تاکید بر نیاز به اعتبارات بالا جهت رفع مشکلات این محله و نیاز به استفاده از محل سایر اعتبارات جهت رفع آن اظهار داشت: کوی فضیلت نیاز به تخصیص اعتبارات علاوه بر منابع داخلی شهرداری دارد که با توسعه و گسترش منابع دیگر استان امیدواریم که سایر اعتبارات رشد یافته تا شهرداری مرکز استان بتواند از محل آن نسبت به رفع مشکلات این منطقه اقدام کند.
نظر شما