پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۵:۱۵

در آذربایجان غربی؛

طرح جامع ساماندهی حمل و نقل روستایی اجرا می شود

طرح جامع ساماندهی حمل و نقل روستایی اجرا می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیر کل راه و ترابری آذربایجان غربی از اجرای طرح جامع ساماندهی حمل و نقل روستایی با هدف نوسازی زیرساخت های حمل و نقل روستایی برای نخستین بار در کشور بصورت آزمایشی در آذربایجان غربی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، علیرضا رحمان زاده بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: هم اکنون مراحل مطالعاتی طرح در حال اتمام بوده که با شناسایی ظرفیتهای استان به صورت رسمی از دهه فجر امسال اجرایی می شود.

وی نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی را از مهمترین اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و بیان داشت: راه اندازی پایگاه های امداد جاده ای و اورژانس در مرکز دهستانها، استقرار جایگاه های موقت سوخت و ایجاد ایستگاه های پلیس راه در محورهای روستایی از برنامه های اجرایی این طرح است.

رئیس شورای حمل و نقل آذربایجان غربی اظهار داشت: طرح تحول حمل و نقل بخش روستایی با همکاری شوراهای اسلامی روستاها، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، پلیس راه و مراکز درمانی آذربایجان غربی اجرا می شود.

رحمان زاده اجرای این طرح را امری موثر در اشتغالزایی دانست و خاطر نشان کرد: اجرای این طرح در توسعه و ایمن سازی بخش حمل و نقل روستایی تاثیربسزایی خواهد داشت.

کد خبر 1197318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha