به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، محمد سلطانی فر ظهر سه شنبه در کارگاه آموزش اصول و مبانی اطلاع رسانی که به همت اداره روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کردستان و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، اظهار داشت: برای از بین بردن فضای امنیتی در استان کردستان باید رسانه های جمعی ویژگی های فرهنگی این استان را مورد توجه قرار داده و آنها را برجسته کنند.
وی عنوان کرد: کردستان در حوزه های مختلف فرهنگی دارای غنا و پتانسیل های ویژه ای است و می طلبد که رسانه های جمعی به ویژه نشریات محلی در این استان با برجسته کردن توانمندی های فرهنگی و معرفی هر چه بیشتر آنها در راستای رسالت حرفه ای خود گام بردارند.
استاد علوم رسانه و ارتباطات دانشگاه های کشور بیان داشت: یکی از رسالت های اصلی رسانه های محلی در عصر حاضر، تفسیر و ارائه تحلیلهای مبتنی بر واقعیت در منطقه و استان محل انتشار آنهاست و امروز دیگر مجالی برای خبررسانی نشریات محلی پیدا نمی شود زیرا که شیوه های نوین اطلاع رسانی وارد عرصه شده و نشریات محلی باید نیرو و انرژی خود را در حوزه های تحلیل و تفسیر اخبار و وقایع محلی هزینه و صرف کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت روابط عمومی های ادارات و سازمانهای دولتی در سطح کشور، افزود: روابط عمومی به دلیل اهمیت ویژه ای که دارد به صورت مستقیم زیر نظر رئیس اداره، سازمان و نفر اول دستگاه دولتی اداره می شود و به همین دلیل باید افراد واجد شرایط و با توانایی های ارتباطی در این حوزه به کارگیری شوند.
سلطانی فر گفت: مسئول روابط عمومی هر سازمان و دستگاهی باید در ابتدای کار ارتباط گسترده ای با خبرنگاران رسانه های جمعی داشته باشد و در کنار این مهم بتواند اطلاعات و نیازهای رسانه های مختلف خبری را در کمترین زمان و با بهره گیری از امکانات و تکنولوژی های روز تامین کند.
وی در پایان خواستار برگزار دوره ها و کارگاه های آموزشی این چنین در استان کردستان شد و خاطرنشان کرد: برگزاری این دوره های کوتاه مدت آموزشی در قالب یک برنامه ریزی مدون می تواند در راستای ارتقاء سطح توانمندی های فعالان عرصه اطلاع رسانی و مسئولان روابط عمومی ادارات و سازمان های دولتی موثر باشد.
در این کارگاه آموزشی یک روزه علاوه بر خبرنگاران رسانه های جمعی استان کردستان، مسئولان روابط عمومی ادارات و سازمان های دولتی استان نیز حضور داشتند.
نظر شما