پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۷:۰۶

پس از غیبت در تمرینات/

کریم باقری به کمیته انضباطی پرسپولیس دعوت شد/ شیث باید با تیم ب تمرین کند

کریم باقری به کمیته انضباطی پرسپولیس دعوت شد/ شیث باید با تیم ب تمرین کند

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس پس از یک روز غیبت در تمرینات این تیم، به کمیته انضباطی این باشگاه دعوت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رسایی درباره غیبت کریم باقری در تمرینات تیم پرسپولیس گفت: "بعد از بازی با داماش تیم به تهران بازگشت اما آقای باقری هیچ صحبتی در مورد تصمیمی که اتخاذ کرده‌اند با کادر فنی و مدیریت تیم نداشتند. بنابراین توقع نداشتیم که ایشان بدون هماهنگی در تمرینات حاضر نشوند. در این راستا طی روزهای آینده از ایشان دعوت می‌کنیم تا در کمیته انضباطی باشگاه حاضر شده و در مورد این غیبت توضیح دهند."

مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس درباره مباحث مطرح شده در مورد حضور شیث رضایی در تمرینات تیمی غیر از تیم اصلی پرسپولیس گفت: "شیث رضایی پس از محرومیت از حضور در تمرینات تیم بزرگسالان، بدون اینکه با باشگاه هماهنگ باشد در تمرین تیم امید پرسپولیس شرکت کرد.
 
وی ادامه داد: ما این توقع را داشتیم که رضایی قبل از حضور در تمرین این تیم با مسوولان باشگاه و مدیر تیم‌های پایه هماهنگی لازم را انجام دهد که چنین اتفاقی نیافتاد. با این حال وقتی متوجه شدیم که رضایی روز یکشنبه در تمرین تیم امید شرکت کرده است به خاطر احترام به وی، اجازه تمرین داده شد، اما رضایی در صورتی که بخواهد تمرین کند و آمادگی بدنی خود را حفظ کند باید با تیم ب پرسپولیس تمرین کند."
کد خبر 1197465

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha