پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آذر ۱۳۸۹، ۱۳:۱۴

مراسم عید غدیر در مکه و مدینه برگزار شد

مراسم جشن عید سعید غدیر خم در بعثه مقام معظم رهبری و همزمان در شش هتل محل اقامت زائران ایرانی خانه خدا در مکه مکرمه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر از مدینه منوره، در این مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیات و سرپرست زائران ایرانی، مسئولان و روحانیان و تعداد زیادی از زائران حضور داشتند ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و گروه همخوانی سبطین در مدح و ثنای امیرالمومنین علی (ع) به مدیحه سرایی پرداختند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین ناصر نقویان درباره مقام شامخ حضرت علی (ع) به سخنرانی پرداخت.
 
دوستداران امیرمومنان در بدو ورود با شیرینی و شربت پذیرایی شدند و سادات حاضر در جلسه با ذکر صلوات مورد تکریم قرار گرفتند. همچنین در حاشیه این جشن، مراسم عمامه گذاری دو روحانی جوان 26 و 29 ساله  گرجستانی و روسی برگزار شد.
 
همچنین مجلس جشن و سرور در هتلهای محل استقرار زائران ایرانی و در بعثه مقام معظم رهبری با حضور جانشین نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در مدینه منوره و برگزار شد.

 
 
کد خبر 1197865

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha