پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آذر ۱۳۸۹، ۱۱:۱۵

وضعیت هشدار آلودگی هوا ادامه دارد/ هفته آینده در شرایط هشدار می مانیم

وضعیت هشدار آلودگی هوا ادامه دارد/ هفته آینده در شرایط هشدار می مانیم

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وضعیت آلودگی هوای تهران همچنان در حالت هشدار قرار دارد و میزان آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون بیش از حد مجاز است.

یوسف رشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر ادامه داد: اطلاعات جمع آوری شده از ایستگاههای سنجش آلودگی هوا نشان می دهد امروز شاخص کیفیت هوا 150 PSI است و همچنان در وضعت هشدار قرار داریم.

وی اظهار داشت: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر ادامه پایداری جوی روند آلودگی هوا ادامه دارد و ممکن است در هفته آینده نیز همچنان در وضعیت هشدار آلودگی بمانیم.

منواکسید کربن، دی اکسید نیتروژن، دی اکسید گوگرد، ازن و ذرات معلق پنج آلاینده مهم هوای تهران هستند. وضعیت پاک، سالم، ناسالم، بسیار ناسالم، هشدار، اضطرار و بحران از شاخص‌های اندازه‌گیری هوا هستند و با این شاخص‌ها هوای تهران اندازه‌گیری می‌شود.

هنگامی که شاخص کیفیت هوا بین ‪ ۱۰۰‬تا ‪ PSI ۲۵۰‬(شاخص استاندارد آلودگی هوا) قرار گیرد اعلام وضعیت هشدار، بین ‪ ۲۵۰‬ تا ‪ ۳۵۰‬اعلام وضعیت اضطرار و بیش از ‪PSI ۳۵۰‬ اعلام وضعیت بحران است.

زمانی که شاخص کیفیت هوای تهران در وضعیت هشدار قرار می‌گیرد سازمان‌های ذیربط موظف هستند تا از طریق رسانه‌ها با استفاده از روش‌های مختلف اطلاع رسانی مردم را از وضعیت هوا با خبر کنند. آنها همچنین باید اقداماتی را که موجب کاهش آلودگی هوا می‌شود در تهران اعمال کنند.

هرگاه شاخص کیفیت هوای تهران از وضعیت هشدار به اضطرار برسد، سازمان‌های ذیربط نیز ملزم می‌شوند تا طبق قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا، نسبت به رفع آلودگی هوا به صورت مکانی و زمانی با اعمال شرایط خاص و محدودیتهای تردد اقدام کنند.

کد خبر 1198462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha