پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آذر ۱۳۸۹، ۱۳:۰۱

فرماندار بافت:

خشکسالی بر کشاورزی بافت تاثیر منفی گذاشته است

خشکسالی بر کشاورزی بافت تاثیر منفی گذاشته است

کرمان - خبرگزاری مهر: محمد علی بهروز با اشاره به ادامه خشکسالی در شهرستان بافت گفت: با توجه به تاثیر منفی خشکسالی بر کشاورزی استفاده از روشهای آبیاری مکانیزه ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، بهروز ظهر شنبه در جلسه بررسی وضعیت کشاورزی شهرستان بافت و کم آبی در بخش کشاورزی افزود: به دلیل ادامه خشکسالی شاهد کاهش منابع آبی در شهرستان هستیم که باید با برنامه ریزی در راستای مدیریت مصرف آب گام برداریم.

وی ادامه داد: در همین راستا با ارائه تسهیلات ویژه به کشاورزان برای اجرای طرحهای آبیاری مکانیزه اقدام شده است.

فرماندار بافت افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 950 هکتار اراضی کشاورزی منطقه تحت پوشش آبیاری مکانیزه قرار گرفته است.

بهروز خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی و اقدامات صورت گرفته تا دهه فجر سال جاری هزار و 200 هکتار از مزارع شهرستان بافت نیز تحت پوشش این طرح قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در آبیاری سنتی بخش عمده ای از آب مصرفی به دلیل آبیاری غرق آبی هدر می رود که باید از این امر جلوگیری کنیم.

فرماندار بافت اضافه کرد: کشاورزی یکی از مهمترین زمینه های اشتغال در شهرستان بافت است که باید در راستای حفظ و حراست از این بخش مهم اقتصادی کوشش کنیم.

کد خبر 1199117

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha