به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین عبدالمقیم ناصحی در حاشیه نشست ائمه جماعات منطقه دو تهران با شهردار این منطقه ادامه داد: شهرداری تهران احداث 40 باب مسجد در تهران را از دوسال قبل در دستور کار خود قرار داده که تاکنون 12 مسجد به بهره برداری رسیده و مابقی مساجد نیز در دست تکمیل است.
وی با اشاره به ویژگیهای این مساجد اظهار داشت: تمامی مساجد یاد شده با امکانات عالی، بهرهگیری از معماری ایرانی و اسلامی، کتابخانه، فضای فرهنگی، سالنهای متعدد برای برگزاری همایش و پایگاه بسیج مجهز شده است.
رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران به ساخت مسجد شش طبقه در محله کامرانیه در شمال تهران اشاره کرد و گفت: این مسجد در زیر بنای 22 هزار متر به یکی از مدرن ترین مساجد پایتخت تبدیل می شود که تاکنون نمونه مشابهی نداشته است.
ناصحی با بیان اینکه باید مساجد از حالت نمازخانه بودن خارج شوند افزود: در طراحی مساجد جدید که با درخواست های شورایاران و اهالی هر منطقه است، کاربری های فرهنگی و اجتماعی نیز برای مساجد تعریف شده تا امکان حضور شهروندان در مساجد بیشتر شود.
وی افزود: هم اکنون در مناطق شمالی و میانی تهران همچون خیابان پاسداران و ولیعصر با درخواست های متعدد برای ساخت مسجد مواجه هستیم که برنامه ریزی برای این مهم در حال انجام است.
رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران به وجود بیش از دو هزار باب مسجد در شهر تهران اشاره کرد و اظهارداشت: با وجود توسعه ساخت مساجد در تهران، سرانه مسجد در پایتخت تنها 12 سانتی متر است.
وی با اشاره به اینکه ارتباط مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران با حوزههای علمیه این شهر بسیار نزدیک و تنگاتنگ است گفت: در جهت توسعه فضاهای مذهبی و دینی شهر تا کنون بیش از 100 نمازخانه در پارکها احداث شده و در سال آینده در تمام پارکها نمازخانه می سازیم.
نظر شما