به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، فرشید امیری بعداز ظهر شنبه در اولین جلسه هم اندیشی مسئولان صنایع که در اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان برگزار شد، عامل عدم رشد صنایع را فقدان نیروی متخصص و ماهر عنوان کرد وگفت: به منظور مشخص کردن مشاغل کلیدی و آموزش و تربیت نیروی انسانی درحرفه ها و رشته های تخصصی فرم شناسایی مشاغل در واحدهای تولیدی تهیه شده است.
امیری با اشاره به این مطلب که ضعف منابع انسانی معضل اصلی استان محسوب می شود، اظهار داشت: باید در کنار آماده کردن زیرساخت ها، منابع انسانی را نیز تقویت کنیم.
وی مشکل اساسی استان را فقدان مهارت وبهره وری پایین منابع انسانی ذکر کرد و گفت: فنی وحرفه ای کرمانشاه به دنبال تحقق شعار"کرمانشاه 1404 شهری ماهر با بیشترین بهره وری منابع انسانی" تمام توان و نیروی خود را بکار گرفته است.
وی ادامه داد: با رشد منابع انسانی و مهارت آموزی تحولات چشمگیری در توسعه استان ایجاد خواهد شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه تصریح کرد: درصدد هستیم آموزش ها و تایید صلاحیت ها در واحدهای صنعتی و از طریق افراد متخصص انجام شود.
امیری خاطر نشان کرد: در نظر داریم به منظوراجرای آموزشهای همه جانبه در سال 90 با همکاری دستگاههای مرتبط ، جلسات متعددی در سطوح مختلف با واحدهای اجرایی استان برگزار کنیم و در جهت آموزش شاغلان در صنایع و صنوف در سال 90 برنامه ریزی جامعی را طراحی و اجرا کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با اشاره به طرح "هرکارگاه یک آموزشگاه" خاطرنشان کرد: اداره کل فنی و حرفه ای استان آمکادگی دارد در این خصوص تمام تلاش خود را بکار گیرد.
بهبود فرایند آموزش شاغلان صنایع و صنوف و نیازسنجی آموزشی محور اصلی اولین جلسه هم اندیشی مسئولان صنایع استان کرمانشاه بود.
نظر شما