پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ آذر ۱۳۸۹، ۱۶:۲۴

در کشور؛

نرخ متوسط ازدواج 12.8 و طلاق 1.7 در هزار است

نرخ متوسط ازدواج 12.8 و طلاق 1.7 در هزار است

یاسوج - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان ثبت احوال کشور نرخ متوسط ازدواج در کشور را 12.8 در هزار و طلاق را 1.7 در هزار عنوان کرد.

به  گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، محمد ناظمی اردکانی عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در یاسوج گفت: متوسط نرخ ولادت در کشور نیز 18.6 در هر هزار نفر و نرخ متوسط وفات در کشور 5.2 در هر هزار نفر است.

وی بیان کرد: هرم سنی بین صفر تا 14سالگی کشور هم 25.1 درصد و بین 15تا 64 سالگی نیز 69 درصد ارزیابی می شود.

ناظمی اردکانی همچنین اظهار داشت: در خصوص فراوانی نامگذاری در کشور نیز به ترتیب اسامی امیرعلی، ابوالفضل و امیر حسین بیشترین نامگذاریها را شامل می شود.

شناسنامه طبق استاندارد بین المللی تهیه می شود

وی با بیان اینکه این سازمان با فرآیند جدید نحوه خدمانی رسانی به مردم را آغاز کرده، گفت: تبدیل 100میلیون اسناد سنتی به مکانیزه و تبدیل تمام آرشیو این سازمان به فرآیند الکترونیکی از جمله کارهای در دست انجام این سازمان است.

معاون وزیر کشور بیان داشت: هم اکنون تولید شناسنامه های مکانیزه نیز در دست اجراست و این موضوع در همه شهرستانها توسعه خواهد یافت و شناسنامه ها طبق استاندارد بین المللی تولید خواهند شد.

تا پنج سال آینده همه ایرانیان صاحب کارت شناسایی هوشمند می شوند

ناظمی اردکانی صدور کارت شناسایی هوشمند ملی را از دیگر برنامه های این سازمان برای ارایه خدمات نوین عنوان کرد و افزود: کارت شناسایی هوشمند کلید ورود به سامانه دولت الکترونیک است که با کاربردی چند منظوره، ظرف مدت سه تا پنج سال تمام مردم کشور این کارت را دریافت می کنند.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور همچنین با اشاره به طرح تامین آتیه فرزندان ایران زمین و افتتاح حساب برای آنها نیز گفت: آمار و اطلاعات همه متولدین سال 1388تاکنون در اختیار بانک ملی قرار گرفته است.

کد خبر 1199327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha