پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ آذر ۱۳۸۹، ۱۷:۵۹

تغییر معاونان وزارت راه ادامه دارد / مجیدی رفت، رهنما آمد

تغییر معاونان وزارت راه ادامه دارد / مجیدی رفت، رهنما آمد

وزیر راه و ترابری در تداوم تغییرات مدیریتی در این وزارتخانه، احمد مجیدی را از مدیرعاملی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور تغییر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر راه و ترابری در حکمی معاون خود در شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور را برای چهارمین بار از زمان تصدی‌گری وزارت خود تغییر داد.
 
در این راستا، وزیر راه و ترابری در حکمی، مسعود رهنما معاون ساخت آزاد راه‌های شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور را به عنوان مدیرعامل جدید شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور منصوب کرد.
 
توضیح آنکه بهبهانی در ابتدا برزگر را جایگزین افشار در شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور کرد، سپس یارمند جایگزین برزگر و مجیدی نیز جایگزین یارمند شد و هم اکنون نیز شاهد جایگزینی رهنما به جای مجیدی هستیم.
 
حمید بهبهانی در حدود 2 سال و نیم اخیر - دوران وزارت خود - تاکنون مدیرعامل سازمان بنادر، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور، رئیس و سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، مدیرعامل راه آهن، معاون امور پارلمانی، استانها و راه‌های روستایی و برخی دیگر از مدیران ارشد این وزارتخانه را تغییر داده است.
 
همچنین احمد مجیدی نیز عهده دار معاونت امور دولت وزرات راه و ترابری شده است. گفته می شود تغییرات مدیریتی در وزارت راه و ترابری ادامه خواهد داشت.
کد خبر 1199351

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha