احمد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: برای حل این مشکل، بازنشستگان و افرادی که بالای 35 سال سن دارند و دارای حداق ل مدرک تحصیلی لیسانس در شهرها و سواد خواندن و نوشتن در روستاها هستند می توانند برای عضویت در شورا به مدیریت شوراهای حل اختلاف استان واقع در خیایبان شهید بهشتی، طبقه فوقانی سایپا، دفتر امور شوراهای حل اختلاف مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: عضویت در شعب شورای حل اختلاف افتخاری است و اعضا هر سه هماه یک بار بر اساس تعداد پرونده هایی که بررسی و مختومه کرده اند مبلغ ناچیزی به عنوان پاداش دریافت می کنند.
جعفری تصریح کرد: استفاده از نظر و تجربیات افراد معتمد و ریش سفید می تواند بر تعداد پرونده هایی که به سازش طرفین ختم می شود اضافه کند و حتی در مواردی از تشکیل پرونده در شعب نیز جلوگیری کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: تاکید بر سازش در پرونده ها به معنای تضییع یا نادیده گرفتن حق افراد نیست بلکه سعی می کنیم در صورت امکان اگر جایی برای گذشت در پرونده ها وجود دارد طرفین دعوا را به آن سمت سوق دهیم.
رئیس شورای حل اختلاف گلستان بیان داشت: هم اکنون سالانه بیش از 20 درصد پرونده هایی که وارد شعب شورای حل اختلاف می شود با سازش طرفین و بدون صدور رای مختومه می شود که این رقم سالانه از تشکیل پرونده های جدیدتر در مراجع قضایی و ریشه دارتر شدن اختلافات افراد تا حدی کاسته است.
وی ابراز امیدواری کرد: با ریشه یابی علل تشکیل پرونده ها، فرهنگ سازی و آموزش مهارت های رفتاری به افراد در دراز مدت شاهد کاهش ورود پرونده به دستگاه قضایی استان و کشور باشیم.
206 شعبه شورای حل اختلاف در شهرها و دورافتاده ترین روستاهای استان به پرونده ها و دعاوی مردم رسیدگی می کنند.
نظر شما