به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین صبح امروز یکشنبه در نشست خبری که در محل این تشکل با حضور خبرنگاران برگزار شد، در پاسخ به سئوالی در رابطه با آغاز زودهنگام فعالیتهای انتخاباتی در جریان اصولگرایی بیان داشت: ما معمولا معضلی در خصوص انتخابات داشتیم و این روند از طرفی حسن داشت و از طرفی مشکل ایجاد می کرد و آن این بود که هر سال یک انتخابات برگزار می کردیم و این انتخابات ها یک پیش لرزه و یک پس لرزه داشت به همین خاطر به این نتیجه رسیدیم که تعداد انتخابات در کشور کم شود و به جای هر سال یک انتخابات هر دو سال یک انتخابات برگزار کنیم و این به نفع کشور است.
دستگاه اجرایی وارد انتخابات نشود
وی ادامه داد: البته احزاب غیر از انتخابات کار دیگری ندارند و حق آنان است که در مورد انتخابات فعالیت کنند اما دستگاههای اجرایی و حکومتی نباید وارد انتخابات شوند و به نفع فعالیتهای جاری کشور نیست و می تواند این اقدام مخل باشد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در رابطه با فعالیتهای اصولگرایان در خصوص انتخابات مجلس آینده گفت: اصولگرایان نیز مثل اصلاح طلبان فعالیتهایی را آغاز کرده اند اما این فعالیتها برای مجلس نهم نیست. بعد از فتنه سال گذشته سران فتنه پیش خدا، مردم و شهدا حرف حساب ندارند و ظلم بزرگی کردند و فضای فتنه زمینه بازی رسمی و رقابتی را به هم ریخت.
توصیه به اصلاح طلبان
وی افزود: معتقدم جریان اصلاح طلبی می تواند مواضع درست و شفافی داشته باشد و در چارچوب قوانین موضوعه کشور فعال باشد به شرطی که دنبال ساختار شکنی نباشد و مرز خود را با جریان فتنه روشن و از آنان اعلام برائت کند.
اختلاف سلیقه های عاطفی و قبیله ای در اصولگرایان
سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مجلس اظهار داشت: اصولگرایان اختلاف سلیقه هایی دارند که برخی ممکن است عاطفی و برخی هم شاید قبیله ای باشد و مسئولان تاثیرگذار همواره دنبال این هستند که مسائل را اصلی فرعی کنند و به خاطر مسائل فرعی اختلاف باقی نماند و رشد نکنند و تلاشهایی در این زمینه شروع شده که جامعتین، جبهه پیروان، جامعه اسلامی مهندسین در این خصوص فعال است.
شاید اقدام احمدی نژاد دیگر تکرار نشود
وی در رابطه با دیدار چهره های اصولگرا با رئیس جمهور برای رسیدن به وحدت تصریح کرد: رئیس جمهور اقدامی کرد که یک جلسه بیشتر نبود شاید هم تکرار نشود اما دعوتی برای وحدت بود که چهره های شاخص اصولگرا در آن حضور داشتند.
باهنر خاطر نشان کرد: به عقیده من اختلافات اصولگرایان هیچ کدام اصلی نیست و می توان از آنها صرفنظر کرد یا آنها را حل کرد.
جلسه دوباره حداد، ولایتی و عسگراولادی با رئیس جمهور
این چهره شاخص جریان اصولگرایی در پاسخ به سئوالی در رابطه با ادامه جلسات چهره های شاخص اصولگرا با رئیس جمهور، تصریح کرد: درآن جلسه 30نفره اول هم رئیس جمهور و هم شرکت کنندگان تاکید کردند که آقایان عسگراولادی، حداد و ولایتی بحث را پیگیری کنند و تا جایی که اطلاع دارم این سه نفر جلساتی را با هم داشته اند و جلسه بعدی را نیز با رئیس جمهور برگزار کرده اند اما جزئیات را از خودشان سئوال کنید.
دو دیدگاه اصولگرایان: خالصتر و کمتر، گسترده تر و بیشتر
وی اضافه کرد: اختلاف نظری که در آن جلسه وجود داشت این بود عده ای معتقد بودند اصولگرایی هر چه خالص تر ولو تعداد کمتر، بهتر و هر ناخالصی را باید طرد کنیم اما عده ای دیگر معتقدند اصولگرایی هر چه گسترده تر، بهتر و باید جذب حداکثری و دفع حداقلی داشت به همین دلیل نیاز به گفتگوی بیشتر احساس می شود.
اگر کاندید شوم چرا رقیبم مشایی باشد؟!
خبرنگاری از باهنر پرسید خبری منتشر شده مبنی بر کاندیداتوری شما در انتخابات ریاست جمهوری و رقابتان با اسفندیار رحیم مشایی، نظرتان در این رابطه چیست که باهنر در این باره گفت: این چیزی که گفته شده مقداری به طنز شبیه است اولا اگر قرار است من کاندیدا شوم چرا رقیبم مشایی شود. نکته دوم این است من به هیچ وجه نمی خواهم کاندیدا شوم. این شگرد برخی است که می خواهند فردی را سیبل کنند تا هجمه ای به او شروع شود. ان شاء الله کسانی که این شایعه را مطرح کرده اند این قصد را ندارند من هم قصد کاندیداتوری ندارم.
فراری ماندن هاشمی به مصلحت او و خانواده اش نیست
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال خبرنگاری در رابطه با مهدی هاشمی و اتهامات وی گفت: درباره این اتهامات دادگاه باید تکلیف را روشن کند اما متهم نمی تواند برای حضور در دادگاه شرط بگذارد قانون تکلیف شرط و شروط را مشخص می کند اگر روال طبیعی بخواهد طی شود آقای هاشمی باید خود را تسلیم دستگاه قضایی کند و این به مصلحت او است و الا اگر قرار باشد به عنوان یک چهره فراری مطرح باشد به مصلحت خودش و خانواده اش نیست به همین دلیل توصیه می کنیم که بیاید و برخورد قوه قضائیه نیز عادلانه خواهد بود.
استیضاح مثل طلاق است
باهنر در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران در رابطه با تخلفات دولت و طرح سئوال از رئیس جمهور در این باره عنوان کرد: بحث این است دولت باید به قوانین عمل کند اما اگر نکرد باید به سمت سئوال و عدم کفایت رئیس جمهور حرکت کرد؟ ما می گوییم این به مصلحت کشور نیست باید راه حل بهتری پیدا کرد.
وی با بیان اینکه در خصوص استیضاح وزرا نیز چنین فضایی همیشه وجود داشته است، گفت: باید تلاش کنیم وزرا به وظایف خود عمل کنند. هیچ زمانی هیچ وزیری نیست که 10 نماینده مخالف نداشته باشد نباید این گونه باشد که هر هفته یک وزیر استیضاح شود چون مردم و رسانه ها تحت تاثیر قرار می گیرند و کار وزارتخانه نیز ممکن است 20 روز تعطیل شود تا به آن موضوع رسیدگی شود.
باهنر خاطر نشان کرد: استیضاح کار قانونی است اما این نیست که هر لحظه انجام شود استیضاح مثل اقدام به طلاق است. زمانی باید اتفاق بیفتد که هیچ راه حل دیگری وجود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه اگر مرتب بحث استیضاح وزرا مطرح باشد کار مجلس و دولت جلو نمی رود، گفت: نباید گره ها را با دندان باز کنیم.
کار مطهری انفرادی است نه تشکیلاتی
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال دیگری پیرامون طرح علی مطهری برای سئوال از رئیس جمهور، عنوان کرد: اولا سئوال از رئیس جمهور در قانون اساسی آمده و خیلی مسئله مهمی نیست و تابو نیست که نباید اتفاق بیفتد اما اینکه الان آقای مطهری برای آن تلاش می کند من به عنوان سخنگوی فراکسیون اصولگرایان عرض می کنم این تصمیم فراکسیونی نیست و یک کار انفرادی است.
وی خاطر نشان کرد: فکر می کنیم الان موقعیت مناسبی برای این اقدام نیست و اخیرا شنیدم خود آقای مطهری نیز اعلام کرده طرح را تا اجرای هدفمند کردن یارانه ها مسدود می گذارد و ما هم از ایشان خواهش می کنیم که این طرح متوقف شود بهتر است.
توضیح مصوبه پولی شدن دانشگاه ها
باهنر در پاسخ به سئوالی در رابطه با موضع شورای نگهبان نسبت به طرح دانشجوی پولی که در برنامه پنجم مورد اشاره قرار گرفته است، گفت: شورای نگهبان هنوز نظری در مورد مصوبات برنامه پنجم نداده و اگر خبری است غیر رسمی است.
وی اظهار داشت: ایراد شورای نگهبان در محتوا نیست بلکه در شکل آن مصوبه است و باید تلاش کنیم مصوبه به صورتی اصلاح شود تا مانعی برای تحصیل دانشجویان با پرداخت هزینه های آموزشی در داخل کشور نباشد چون هم اکنون هزاران دانشجو با پرداخت پول به خارج از کشور می روند و در دانشگاههای فاقد کیفیت با مشکلات مختلفی نیز مواجه می شوند و نباید امکان تحصیل در داخل با پرداخت هزینه را محدود کنیم و این نباید مخالفتی با ادامه تحصیل دانشجویان مستعد در دانشگاههای دولتی داشته باشد.
اصلاح طلبان را جذب کنیم
خبرنگاری از باهنر سئوال کرد برخی اصولگرایان را به ناب و ناخالص تقسیم می کنند نظر شما در این باره چیست و خود را در کدام چارچوب می دانید که وی در پاسخ گفت: من نباید خودم را ارزشیابی کنم من معتقدم محدود کردن دایره اصولگرایی به نفع این تفکر نیست البته یکسری اصول هم وجود دارد که باید رعایت شود.
وی با بیان اینکه برای افزایش تعداد نمی توانیم اصلاح طلبان را وارد دایره اصولگرایی کنیم، گفت: مانند دانشگاهها و جاهای دیگر کسانی که نمره قبولی اصولگرایی را دارند وظیفه داریم حفظ کنیم و از دایره اخراج نکنیم و از آنان تعریف دیگری ارائه ندهیم از این گذشته نه تنها باید اصولگرایان را حفظ کنیم بلکه می توانیم تعدادی از اصلاح طلبان را نیز جذب کنیم.
ضرغامی 6ساعت بنشیند ایول دارد
این نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی پیرامون بخش جهت اطلاع اخبار 20:30 که به غیبت و تاخیر نمایندگان می پردازد،گفت: جای گلایه جدی از صدا و سیما وجود دارد. فرض همکاران من یا بنده بی انضباط هستیم اما در همین برنامه پنجم بیش از 200 ساعت کار فشرده در کمیسیون تلفیق داشتیم و در صحن علنی نیز حدود یک ماه است هر روز غیر از ایام تعطیل 6 تا 8 ساعت جلسه داریم در این فضا صدا و سیما کار درستی نمی کند خود آقای ضرغامی را بگویید 6 ساعت بیاید روی صندلی بنشیند و از صندلی بلند نشده و از اتاق نیز خارج نشود دراین صورت ما به او ایول می گوییم.
باهنر خاطر نشان کرد: برخی می گویند صدا و سیما از جای دیگری از مجلس دلخور است و این گونه رفتار می کند اما من این را قبول ندارم در هر صورت اینکه مجلس را در شرایط بررسی برنامه پنجم با این فشردگی مجلسی تنبل، بی انضباط و کم کار نشان می دهد، یک ظلم است.
پیشنهاد یارانه ای مجلس به دولت
وی در رابطه با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها این طرح را مهم و خطیر دانست و گفت: هر کسی به اجرای هدفمند کردن یارانه ها شانه دهد باید از او تشکر کرد و کمکش کرد. مجلس نیز در اجرای این قانون هر کمکی که نیاز باشد آماده همکاری است.
عضو کمیسیون طرح تحول اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: ما حتی پیشنهاد دادیم که حاضریم گروه مشورتی و اجرایی از نمایندگان مجلس انتخاب کنیم تا در کمیته اجرایی طرح هدفمند کردن یارانه ها حضور داشته باشند و مشورت بدهند.
وی ادامه داد: سایر دستگاهها از جمله قوه قضائیه نیز باید کمک کنند تا کارشکنی و مخالفتی در اجرای طرح وجود نداشته باشد و امیدواریم با وجود سختی های بسیار این طرح به نتیجه خوبی برسد.
60 درصد برنامه چهارم اجرا شد
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه 60 درصد برنامه چهارم توسط دولت اجرا شده است، گفت: برنامه پنجم به نسبت برنامه چهارم مسئله محور شده است.
با هنر در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در رابطه با ویژگیهای برنامه پنجم به نسبت برنامه چهارم توسعه تصریح کرد: اصل برنامه چهارم در مجلس ششم تصویب شد و تنها مواردی که شورای نگهبان به آنها اشکال وارد کرد به مجلس هفتم منتقل شد که بنده در جریان تصویب آن هستم.
وی افزود: برنامه پنجم چهار- پنج ماه در کمیسیون تلفیق که بنده ریاستش را داشتم معطل شد و الان یک ماه است که در صحن علنی در دست بررسی است و فکر می کنم 10-15 روز دیگر طول می کشد تا از شورای نگهبان بگذرد و ابلاغ شود.
وی تاکید کرد: در برنامه پنجم با تفاهم این برنامه را از حالت جامع خارج کرده و مسئله محور کرده ایم و در این چارچوب چند مسئله مهم از جمله انضباط مالی دولت، نظارت بر رفتار دولت، اصل 44، قانون خدمات کشوری، هدفمند کردن یارانه ها که از قدم های سنگین است سامان می یابد و تلاش کردیم احکام برنامه پنجم مغایر با هدفمند کردن یارانه ها نباشد.
باهنر بهبود فضای کسب و کار در کشور را از جمله ویژگی های برنامه پنجم عنوان کرد و گفت: علی رغم تلاش دولت ها رتبه ما در فضای کسب و کار غیر قابل قبول است و در بین 200 کشور جزو 30-40 کشور آخر هستیم.
نظر شما