پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ آذر ۱۳۸۹، ۱۵:۳۲

دشتی:

توسعه نمایشگاه بین المللی بوشهر نیازمند 100 میلیارد ریال است

توسعه نمایشگاه بین المللی بوشهر نیازمند 100 میلیارد ریال است

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت نمایشگاه بین المللی بوشهر گفت: توسعه نمایشگاه بین المللی بوشهر با دو سالن نمایشگاهی و یک سالن اصلی پیش بینی شده، نیازمند 100 میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، احمد دشتی بعد از ظهر یکشنبه در حاشیه پایان کار دومین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی بوشهر در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به اینکه بوشهر قطب اقتصادی و پایتخت انرژی کشور محسوب می شود توسعه فضاهای نمایشگاهی گامی مهم برای معرفی قابلیتهای صنعتگران عرصه های نفت، گاز و پتروشیمی به شمار می رود.

وی دومین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی که به مدت چهار روز در بوشهر برگزار شد، اظهارداشت: در این نمایشگاه 50 شرکت معتبر و توانمند فعال در حوزه های نفت، گاز و پتروشیمی حضور داشتند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین المللی بوشهر گفت: نمایشگاه نفت و گاز بوشهر در فضایی به مساحت سه هزارو 600 متر مربع در معرض دید بازدید کنندگان و علاقمندان قرار گرفت.

دشتی اظهارداشت: با تمهیدات اتخاذ شده در سال آینده با همکاری مجموعه پارس جنوبی و شرکت پایانه های نفتی از شرکتهای معتبری در این نمایشگاه دعوت شود.

کد خبر 1199977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha