به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، احمد ایزدپناه با بیان اینکه بیماریهای روده بزرگ طی مدت اخیر افزایش داشته، افزود: در این راستا آشنایی متخصصان با شیوه های پیشگیری، تشخیص و درمان مناسب آنها می تواند نقش قابل توجهی در کاهش ابتلا به بیماریهای روده بزرگ داشته باشد.
وی ادامه داد: چهارمین کنگره کولوپروکتولوژی علاوه براین با ارائه تازه های علمی در حیطه بیماریهای روده بزرگ سعی در آموزش متخصصان مرتبط با این رشته دارد.
رئیس بخش جراحی کولورکتال دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه این کنگره هر سال برگزار می شود، گفت: چهارمین کنگره به گونه ای طراحی شده که متخصصان جراحی عمومی، داخلی، کودکان، زنان و زایمان، پزشکان عمومی و کادر پرستاری در آن با علم تشخیص و درمان بیماریهای روده بزرگ در سطح استانداردهای مراکز علمی جهان آشنا شده تا بتوانند سرویسهای درمانی را به بیماران خود ارائه دهند.
وی تصریح کرد: تازه های این رشته با حضور 50 نفر از استادان در بخشهای گروهی و سخنرانی ارائه می شود و موارد مطرح شده به چالش کشیده می شوند.
ایزدپناه با اشاره به اینکه این کنگره از نهم آذرماه به مدت چهار روز برگزار می شود، اظهار داشت: در نخستین روز کارگاههای آموزشی با محوریت آموزش سونوگرافی اندورکتال، مانومتری آنال و بیوفیدیک برگزار می شود.
وی گفت: مباحثی با محوریت بیماریهای آنال و اجرای اعمال جراحی زنده برای آموزش جراحان عمومی از دیگر برنامه های این کنگره است.
نظر شما