آرش دور در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز در خصوص برگزاری این سمینار تخصصی که از روز گذشته در محل شورای شهر اهواز آغاز شده و تا پایان امروز ادامه دارد، اظهار داشت: این سمینار به منظور آشنایی و تغییر نگرش کارشناسان، مسئولین و اعضای شورای شهر اهواز نسبت به نورپردازی در سطح شهر برگزار شده است.
وی افزود: یکی از مشکلات شهر اهواز تاریکی بیش از حد محیط شهری است که باعث ناامنی و نیز ایجادنمایی نامناسب از چهره شهر شده است.
مدیر سازمان زیبا سازی شهرداری اهواز ادامه داد: هدف ما از برگزاری این سمینار این بوده که تمامی کسانی را که در زمینه مدیریت شهر خدمت می کنند را توجیه کنیم که نور می تواند هم امنیت ایجاد کند و هم توسعه رفتار که این امر در نهایت می تواند بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی را کاهش دهد.
دور، در مورد تاخیر در نورپردازی پل سفید اهواز نیز گفت: در زمان مدیریت قبلی، این پروژه آغاز و کارهای خرید وسایل نورپردازی به انجام رسید اما به خاطر مشکلاتی کار ادامه پیدا نکرد اما اکنون وسایل خریداری شده و وارد گمرک شهرستان خرمشهر نیز شده ولی در حال حاضر این کالاها در اختیار بانک ملی هستند.
مدیر سازمان زیباسازی شهرداری اهواز در پایان افزود: با توافقی که با بانک ملی صورت گرفته مبلغ 500 میلیون تومان وام بانکی در حال دریافت است و مقدمات تحویل وسایل خریداری شده توسط بانک ملی به شهرداری در حال انجام است.
نظر شما