محسن حلوایی در گفتگو با خبرنگار مهر در قم در خصوص عدم شرکت کشتی فرنگی و آزاد استان قم در مسابقات لیگ برتر گفت: کشتی قم تنها یکسال با سختی و مشقتهای بسیار توانست در لیگ برتر شرکت کند و متأسفانه هم اکنون بدلیل نبود اسپانسر و حمایت کننده مالی در مسابقات لیگ برتر شرکت نمیکند.
وی در رابطه با آخرین وضعیت لیگ دسته یک کشتی فرنگی کشور جام خلیج فارس بیان داشت: صدرا سیستم قم هم اکنون با توجه به تفاضل یک امتیازی با تیم برنا باتری در جایگاه چهارم قرار دارد.
حلوایی در ادامه اظهار داشت: صدرا سیستم قم هفته دهم در آخرین مسابقه دور برگشت خود به مبارزه با پیام نور تهران خواهد رفت و در صورت پیروزی در این بازی به جایگاه سوم خواهد رسید.
نتایج بازیهای صدرا سیستم قم در دور رفت هفته اول برنای شیراز 3 به 4 به سود صدرا سیستم قم، هفته دوم فولاد خوزستان 6 به یک به سود فولاد خوزستان، هفته سوم استراحت، هفته چهارم گاز ایلام 4 به 3 به سود گاز ایلام، هفته پنجم پیام نور تهران 6 به 1 صدرا سیستم قم بازی را واگذار کرد.
همچنین نتایج بازیهای صدرا سیستم قم در دور برگشت هفته اول شیراز 2 به 5 به سود شیراز، هفته دوم در بازی با فولاد خوزستان 5 به 2 به سود فولاد، هفته سوم گاز ایلام 5 به 2 به سود صدرا سیستم قم، هفته چهارم استراحت و هفته آخر نیز صدرا سیستم با پیام نور تهران مبارزه خواهد داشت.

قم - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت کشتی استان قم از عدم شرکت کشتی گیران قمی در لیگ برتر به دلیل نبود حمایت کننده مالی خبر داد.
نظر شما