۹ آذر ۱۳۸۹، ۱۰:۰۷

قاسمی به مهر خبرداد:

مواد لبنی در صدر بازرسی طرح نظارتی ویژه هدفمندی یارانه‌ها

مواد لبنی در صدر بازرسی طرح نظارتی ویژه هدفمندی یارانه‌ها

مدیرکل دفتر بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بازرسی از تولیدکنندگان و توزیع کنندگان مواد لبنی با 70 هزار و 321 مورد، در صدر بازرسی های طرح نظارتی ویژه هدفمندی یارانه ها قرار گرفت.

داریوش قاسمی در گفتگو با مهر با تشریح آخرین وضعیت اجرای طرح نظارتی ویژه هدفمندسازی یارانه ها گفت: از زمان آغاز اجرای این طرح تا ششم آذرماه، 735 هزار و 811 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی به عمل آمده که از این تعداد بازرسی ها، 70 هزار و 321 مورد مربوط به مواد لبنی شیر، ماست، کره و پنیر بوده است.

مدیرکل دفتر بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان افزود: در این طرح همچنین 68 هزار و 81 مورد بازرسی از مواد پروتئینی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ صورت گرفته است، ضمن اینکه بازرسی ها از میوه به ویژه سیب، پرتقال و نارنگی 69 هزار و 884 مورد بوده است.

وی تصریح کرد: در مدت زمان اجرای این طرح، 67 هزار و 708 مورد بازرسی از گروه غلات و حبوبات شامل نان، برنج، ماکارونی، عدس، لوبیا، نخود و لپه صورت گرفته است. البته سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی نیز از جمله اقلامی بودند که بازرسی نسبتا بالایی را به خود اختصاص داده اند، به نحوی که 54 هزار و 309 مورد بازرسی از این اقلام صورت گرفته است.

قاسمی بازرسی های صورت گرفته از چای و خرما را 33 هزار و 63 مورد عنوان کرد و اظهار داشت: قند و شکر و روغن نباتی نیز 61 هزار و 747 مورد بازرسی را به خود اختصاص داده اند؛ ضمن اینکه بازرسی ها از پودرشوینده دستی و ماشینی نیز از مرز 42 هزار عبور کرده و به 42 هزار و 669 مورد رسید.

وی کاغذ را یکی از اقلام جای گرفته در فهرست 22 قلم کالای حساس و ضروری دانست و گفت: در این میان 27 هزار و 208 مورد بازرسی از کاغذ روزنامه، چاپ و تحریر و نیز لاستیک خودرو های سواری، باری و اتوبوس صورت گرفته است.

به گفته مدیرکل دفتر بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، 15 هزار و 695 مورد بازرسی از نهاده های دامی و کشاورزی نظیر جو، ذرت، کنجاله ها و کود و سموم صورت گرفته است، ضمن اینکه بازرسی از مصالح ساختمانی نظیر شمش، تیرآهن ورق، میلگرد و سیمان نیز از مرز 37 هزار مورد گذشته و به 37 هزار و 312 مورد رسیده است.

وی تعداد بازرسی های صورت گرفته از خدمات عمومی را 60 هزار و 570 مورد عنوان کرد. قاسمی خاطرنشان کرد: با توجه به تبلیغات و اطلاع رسانی صورت گرفته در خصوص دریافت و رسیدگی به هرگونه گزارش و شکواییه مردمی، طی مدت زمان اجرای طرح تعداد 40 هزار و 875 فقره گزارش و شکواییه اخذ و رسیدگی شده است.

وی افزود: از مجموع 60 هزار و 813 فقره پرونده تشکیل شده از سوی بازرسان به ارزش ریالی 529 میلیارد و 907 میلیون و 888 هزار و 604 تعداد 57 هزار و 731 پرونده برای رسیدگی و صدور رای، به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

کد خبر 1201226

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha