پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ آذر ۱۳۸۹، ۱۰:۴۳

محرر در گفتگو با مهر :

چایکاران به دامداری و کشت برنج روی آوردند!

چایکاران به دامداری و کشت برنج روی آوردند!

سرپرست سازمان چای کشور با اشاره به اینکه نرخ پیشنهادی خرید تضمینی چای به دولت ارایه شده است، گفت: چایکاران برای تامین هزینه هایشان به کشت برنج و دامداری روی آورده‌اند.

علی محرر در گفتگو با مهر با بیان اینکه پول اغلب چایکاران پرداخت شده است، گفت: کلیه بدهی ها به چایکاران تا تاریخ 15 مهر ماه پرداخت شده اما از این تاریخ به بعد، پول چایکاران که مبلغی کمی است، تسویه نشده است.

وی افزود: قیمت پیشنهادی خرید تضمینی برگ سبز درجه یک و دو چای به دولت ارایه شده است که در صورت موافقت دولت، این قیمت از سال آینده اجرا می شود.

سرپرست سازمان چای تصریح کرد: قیمت پیشنهادی براساس هزینه تمام شده و بررسی های کارشناسی ارایه شده است و از سالجاری بالاتر است اما به نظر نمی رسد که با آن موافقت شود.

محرر با اشاره به اینکه در سال گذشته هم قیمت تغییر چندانی نکرد، افزود: باید به انتظار مصوبه دولت نشست تا قیمت سال آینده تعیین و اعلام شود.

وی درباره هزینه تمام شده هر کیلوگرم چای برای چایکار گفت: رقم کنونی برای چایکاران به صرفه نیست اما کشاورزان در کنار چای به دامداری یا کشت برنج می پردازند، در غیر این صورت با کشت چای نمی توانند هزینه هایشان را تامین کنند.

سرپرست سازمان چای با اشاره به وامهای به زراعی، افزود: برای به زراعی باغات چای، 15 میلیارد تومان تسهیلات اختصاص یافته بود که 10 میلیارد تومان از این تسهیلات با سود 4 درصد پرداخت می شود.

محرر در خصوص تسهیلات ویژه به چایکاران در زمان هدفمندی یارانه ها گفت: تاکنون تسهیلات خاصی برای چایکاران در نظر گرفته نشده است.

کد خبر 1201306

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha