به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، غلامرضا حسن بیگلو شامگاه سه شنبه در مراسم افتتاح ایستگاه مرکزی آتش نشانی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون و درمانگاه شهدای مارون اظهار داشت: این پروژه ها از دو جنبه ایمنی تاسیسات و سلامت کارکنان بسیار حائز اهمیت است.
وی اظهار داشت: تاسیسات و مخازن نفت و گاز سرمایه های ملی هستند و اینها به دست افرادی سپرده شده اند که سرمایه اصلی محسوب می شوند و حفظ این سرمایه ها در گرو ایمنی و سلامت نیروی انسانی است.
حسن بیگلو اضافه کرد: در وزارت نفت یک طرح جامع برای بهداشت، سلامت و ایمنی نیروها به ویژه نیروهای عملیاتی مطرح است که نمونه مقدماتی آن را امروز در این مجموعه شاهد هستیم.
همچنین حمید بورد مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون درباره این پروژه ها گفت: ایستگاه مرکزی آتش نشانی مارون از نظر وسعت و تجهیزات بزرگترین ایستگاه در مناطق نفت خیز جنوب است که با توجه به حجم و تنوع فعالیتهای شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون احداث شده است.
وی افزود: این ایستگاه 11 هزار متر مربع مساحت دارد و دارای ساختمان اداری به مساحت 440 متر مربع شامل اتاق کنترل، سالن آموزش، دفاتر و استراحتگاه کارکنان است.
بورد اضافه کرد: پارکینگ خودروهای آتش نشانی ایستگاه 360 متر مربع مساحت دارد و شامل هشت دهانه است که در مجاورت آن دو انبار برای نگهداری تجهیزات اطفای حریق، کارگاه های تعمیرات و وسایل ایمنی و آتش نشانی احداث شده است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون افزود: این ایستگاه هفت هزار متر مربع محوطه آسفالت شده دارد و پس از آزمایشگاه شیمیایی مرکزی اهواز دومین مجموعه صنعتی در مناطق نفت خیز جنوب است که سیستم تصفیه فاضلاب دارد.
وی اعتبار هزینه شده برای احداث ایستگاه مرکزی آتش نشانی مارون را هفت میلیارد و 140 میلیون ریال عنوان کرد.
بورد درباره درمانگاه شهدای مارون نیز توضیح داد: این درمانگاه به علت فاصله زیاد واحدهای عملیاتی با مراکز بهداشتی و درمانی ساخته شده است.
وی افزود: درمانگاه شهدای مارون 112 متر مربع زیربنا دارد و دارای اتاق پزشک، داروخانه، تجهیزات پزشکی و آمبولانس است و برای ساخت آن 814 میلیون ریال هزینه شده است.
نظر شما