پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ آذر ۱۳۸۹، ۱۳:۱۴

یزدیخواه اعلام کرد:

پرداخت 10 میلیون ریال اعتبار برای راه‌اندازی هر مدرسه قرآنی

پرداخت 10 میلیون ریال اعتبار برای راه‌اندازی هر مدرسه قرآنی

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: 10 میلیون ریال اعتبار برای راه‌اندازی هر مدرسه قرآنی در شهرستانهای استان تهران پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلی یزدیخواه در مراسم جشن شکوفایی قرآن که در دبستان دخترانه آیت‌الله خامنه‌ای شهرستان اسلامشهر برگزار شد افزود: قریب به 40 طرح تحولی در وزارت آموزش و پرورش نظیر سند ملی، تألیف کتب درسی، تربیت معلم، فلسفه درس ملی، آموزشهای ضمن خدمت، بصیرت‌بخشی اردویی و کیفیت‌بخشی آموزشی در حال انجام است.

وی با اشاره به دستور وزیر آموزش و پرورش در مورد ساخت چهار هزار سالن ورزشی، چهار هزار نمازخانه و طرح آموزش اجباری شنا برای یک میلیون و صد هزار دانش‌آموز پایه سوم ابتدایی گفت: توصیه مقام معظم رهبری به آموزش و پرورش، پرداختن به سه موضوع "تهذیب، تحصیل و ورزش" است که این موضوعات محور برنامه‌های آموزش و پرورش قرار گرفته است.

یزدیخواه ادامه داد: در شهرستانهای استان تهران 900 مدرسه قرآنی بدون احداث فضای جدید آموزشی ایجاد شده که برای این موضوع از فضای خالی نوبت مخالف در مدرسه استفاده شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با تأکید بر مأنوس کردن دانش‌آموزان با قرآن کریم که موجب بیمه شدن آنها می‌شود افزود: دانش‌آموزان پایه سوم ابتدایی باید در پایان سال تحصیلی قادر به روخوانی قرآن کریم باشند.

وی افزود: 12 میلیارد تومان اعتبار برای تأمین شیر و سه میلیارد تومان اعتبار برای طرح ملی آموزش شنای دانش‌آموزان پایه سوم ابتدایی در مدارس شهرستانهای استان تهران اختصاص داده شد.

کد خبر 1202126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha