پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آذر ۱۳۸۹، ۹:۴۶

قربانی:

ترور اساتید دانشگاهی مغایر دیپلماسی همکاریهای بین المللی علمی بود

ترور اساتید دانشگاهی مغایر دیپلماسی همکاریهای بین المللی علمی بود

ارومیه - خبرگزاری مهر: قائم مقام و معاون وزیر علوم در امور بین الملل با اشاره به وجود دیپلماسی همکاریهای بین المللی بین دانشگاههای دنیا، ترور اساتید دانشگاهی را مغایر با دیپلماسی موجود دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، ارسلان قربانی عصر چهارشنبه در سومین نشست هم ‌اندیشی مدیران کل روابط بین‌الملل دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور، با اشاره به اهمیت یافتن همکاریهای بین‌المللی در دنیای کنونی، افزود: امروز شاهد شکل گیری تروریسم علمی در دنیا هستیم که امیدوارم این موضوع از طریق نهادهای بین المللی حامی بشریت و مبانی علمی پیگیری شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون برنامه‌های توسعه همکاریهای علمی بین‌المللی بر اساس چارچوب‌های مشخص شده در اسناد توسعه ‌ای کشور قابل پیگیری است، اظهار داشت: دیپلماسی آکادمیک و علمی برای استفاده از فرصت‌ها و موقعیت‌های موجود در دنیا، نهادینه‌کردن همکاری‌های بین‌المللی در تمامی مراکز تحقیقاتی و پارکهای علم و فناوری، ترافیک علمی و همگرایی و مشارکت روابط بین‌المللی دانشگاههای کشور از جمله این برنامه‌ها است.

قائم مقام وزیر علوم تقویت و توسعه همکاریهای دوجانبه و بین‌دانشگاهی، ایجاد سازمانهای علمی- تخصصی منطقه‌ای، فراهم کردن زمینه مشارکت دانشمندان ایرانی مقیم خارج در برنامه‌های علمی کشور و گسترش تعامل و همکاریهای علمی- فرهنگی با دانشگاههای خارجی را محورهای اصلی برنامه های همکاریهای بین دانشگاهی عنوان کرد.

تشکیل 12 کمیته علمی و فنی مشترک با سایر کشورها

قربانی از تشکیل 12 کمیته علمی و فنی مشترک با سایر کشورها جهت تعریف چارچوبهای مشخص در جهت همکاریهای علمی و فنی در قالب توسعه همکاری‌های دوجانبه، تاسیس نهادهای علمی- منطقه‌ای در رابطه با ایجاد سازمانهای علمی- تخصصی و تعریف مکانیزم های لازم برای بهره گیری از تجارب علمی ایرانیان خارج از کشور در زمینه مشارکت دانشمندان ایرانی مقیم خارج خبر داد.

معاون وزیر علوم در امور بین الملل همچنین ایجاد 30 کرسی علمی- فرهنگی در دانشگاه‌های معتبر خارجی در چارچوب گسترش تعامل و همکاریهای علمی و فرهنگی را از جمله اقدامات انجام گرفته در رابطه با چهار محور مشخص شده برای توسعه همکاریهای بین‌المللی ایران با دانشگاههای سایر کشور برشمرد.

این مقام مسئول با اشاره به تلاش وزارت علوم مبنی بر تشکیل اتحادیه خلیج فارس، خاطر نشان کرد: هم‌ اکنون فعالیت اتحادیه خزر، در جهت توسعه همکاریهای علمی کشورهای این حوزه موثر بود.

سومین نشست آموزشی و هم اندیشی معاونان و مدیران کل روابط بین الملل دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور 10 و 11 آذرماه سالجاری به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار می شود که در این نشست هم اندیشی دو روزه نشستهای تخصصی امور کنسولی و روادید، پذیرش دانشجویان خارجی، بورسیه و غیر بورسیه، کارگروه علمی آموزشی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور، معرفی اتحادیه مطالعات جهان اسلام، پارک علم و فناوری، گسترش زبان و ادبیات فارسی، ایران شناسی و اسلام شناسی و نشست تخصصی همکاریهای دوجانبه، سازمانهای بین المللی و تبیین چارچوب همکاریها با این سازمانها و بررسی وضعیت دانشگاههای ایران در اتحادیه های بین المللی برگزار می شود.

مراسم اختتامیه این نشست فردا با حضور مقام عالی وزارت علوم و تحقیقات فناوری و قرائت بیانیه نشست برگزار می شود.

کد خبر 1202403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha