پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۸۹، ۹:۲۷

حجت‌الاسلام محمدیان:

برنامه‌های فاخر نمایشی با توجه به پیشینه غنی استان قزوین ساخته می‌شود

برنامه‌های فاخر نمایشی با توجه به پیشینه غنی استان قزوین ساخته می‌شود

مدیر کل صدا و سیمای مرکز قزوین تاکید کرد سعی می‌شود در این مرکز با توجه به پیشینه غنی استان قزوین برنامه‌های فاخر و آثار نمایشی مناسب تهیه شود.

حجت‌الاسلام حسین محمدیان، مدیر کل صدا و سیمای مرکز قزوین درباره ساخت برنامه‌های متنوع در این مرکز به خبرنگار مهر گفت: با توجه به پیشینه غنی استان قزوین سعی کرده‌ایم برنامه‌های فاخر و آثار نمایشی مناسبی طراحی و تهیه کنیم که می‌توان به تولید مستندهایی مانند "ارساسیا" حدود 1400 دقیقه، "آن سال‌ها" با موضوع نقش مردم قزوین در تاریخ انقلاب اسلامی‌ و انیمیشن "بشنو از نی" با موضوع خوشنویسی در استان قزوین (معرفی‌ میرعماد) و تله‌فیلم "زخم کهنه" با موضوع مبارزات مردم الموت در تاریخ قزوین اشاره کرد.

وی با اشاره به تولید فیلم تلویزیونی "باغ یاقوت" گفت: این فیلم هم به موضوع ایجاد اشتغال و توسعه کشاورزی و زنان سرپرست خانوار استان قزوین می‌پردازد. در مجموع برنامه‌های متنوعی برای انعکاس پیشینه تاریخی ـ فرهنگی و هنری استان در نظر گرفته شده است.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز قزوین ادامه داد: سعی می‌کنیم برنامه‌های مختلف با موضوع حفظ و تقویت خرده‌فرهنگ‌های مثبت منطقه تهیه کنیم. البته ناگفته نماند که در تقویت فرهنگ غنی منطقه یکی از مشکلات اساسی در استان، مکتوب نبودن فرهنگ استان است که این کار برنامه‌سازی را با مشکل رو برو می‌کند.

حجت الاسلام محمدیان ادامه داد: برای معرفی شخصیت‌های استانی هم تولید سه سریال به تصویب رسید. سریال مستند داستانی زندگینامه "حجت‌الاسلام سیدعلی‌اکبر ابوترابی" (سردار آزادگان) که طرح آن در اداره کل سیمای استان‌ها قرار دارد، سریال مستند داستانی "شهید ثالث" در مرحله تحقیق و پژوهش است و سریال مستند بازسازی "نقش مردم قزوین در پیروزی انقلاب اسلامی" که تحقیق و پژوهش این سریال در مرحله نهایی شدن است.

کد خبر 1202673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha