پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ آذر ۱۳۸۹، ۱۷:۴۳

شاه اردن:

شهرک سازی اسرائیل باید متوقف شود

شهرک سازی اسرائیل باید متوقف شود

ملک عبدالله دوم با اشاره به کارشکنی رژیم صهیونیستی در روند مذاکرات سازش، ضرورت توقف شهرک سازی را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری کویت، پادشاه اردن تاکید کرد: شکست تلاشها برای تشکیل دولت مستقل فلسطین و روند مذاکرات سازش مشکلات امنیتی منطقه را دو چندان می کند.

ملک عبدالله  دوم افزود: بن بست روند سازش موجب درگیریهای جدیدی خارج از منطقه خواهد شد که منافع آمریکا و اروپا و همه جامعه جهانی را درمعرض تهدید قرار می دهد.

وی تصریح کرد: منطقه خاورمیانه فقط در سایه پایان نزاع عربی - اسرئیلی می تواند در صلح و ثبات به سر برد و فرصت صلح تا ابد باقی نمی ماند.

شاه اردن ادامه داد: اسرائیل مسئول شکست گفتگوهای سازش است زیرا با ادامه شهرک سازی این روند را به شکست کشانده است . شهرک سازی باید متوقف گردد و طرفین به میز مذاکرات بازگردند.

وی تاکید کرد: تشکیل دولت مستقل فلسطین و پایان نزاع عربی- اسرائیلی خطراتی که در کمین منطقه است را از بین می برد زیرا ادامه بن بست کنونی فرصت تلاشهای صلح را نابود می کند.

شایان ذکر است که مذکرات سازش میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان به علت اصرار این رژیم به ادامه شهرک سازی متوقف شده است.

کد خبر 1203775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha