پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۵ آذر ۱۳۸۹، ۱۷:۲۸

با حضور شخصیت های کشوری/

یادواره سرلشگر خلبان احمد کشوری برگزار می شود

یادواره سرلشگر خلبان احمد کشوری برگزار می شود

ساری - خبرگزاری مهر: یادواره امیر سرلشگر خلبان شهید احمد کشوری و شهدای هوانیروز، پنج شنبه هفته جاری در کیاکلا برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی الله شیرامه مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران از برگزاری یادواره امیر سرلشگر خلبان شهید احمد کشوری، شهدای هوانیروز و 150 شهید کیاکلای قائم شهر خبر داد.

وی با اشاره به برگزاری این یادواره در روز پنج شنبه 18 آذر ماه 89 در زادگاه این شهید والامقام افزود: این یادواره به منظور پاسداشت یاد و خاطره این شهید بزرگوار برگزار می شود.
 
شیرامه از شهید کشوری به عنوان شهید ملی یاد کرد و گفت: جهت تکریم و بزرگداشت یاد و نام این شهید بزرگوار، یادواره ای نیز در تهران برگزار خواهد شد.
 
وی گفت: این مراسم بزرگ با حضور شخصیت های کشوری، لشگری، استانی و خانواده های معظم شهدا برپا می شود.
 
وی از برپایی چندین برنامه فرهنگی در حاشیه برگزاری این یادواره خبر داد و گفت: غبارروبی مزار پاک شهیدان به ویژه مزار شهید کشوری در تهران، پرده برداری از تمثال مبارک شهید کشوری، راه اندازی رهروان شهادت در روز مراسم، برپایی مراسم شعر و خاطره، طراحی و نقاشی عکس مبارک حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و امیر سرلشگر خلبان کشوری در سالن ورزشی شهید کشوری از جمله این برنامه ها است.
 
سرلشگر خلبان شهید احمد کشوری از خلبانان غیور، شجاع و دلیر هوانیروز بود که در تاریخ 15 آذر 59 بر اثر برخورد موشک با بالگرد حامل وی در منطقه دره میناب در استان ایلام به فیض شهادت نائل آمد و در قطعه 24 بهشت زهرا تهران به خاک سپرده شد.
کد خبر 1205425

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha