به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سردار حمید عطایی عصر دوشنبه در حاشیه آغاز طرح زمستانه پلیس راه استان از استقرار پلیس در بیش ازهزار و 200 کیلومتر از جاده های برفگیر و صعب العبور استان خبر داد.
وی گفت: با شروع فصل سرما همه ساله طرح زمستانه پلیس راه با هدف افزایش انضباط ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه آغاز می شود
سردارعطایی در ادامه افزود: طرح زمستانه پلیس راه از 15آذر ماه آغاز و تا 15اسفند ماه نیز که کم کم به شروع طرح نوروز نزدیک می شویم ادامه خواهد داشت.
وی همچنین گفت: امسال نیروها و امکانات پلیس راه استان در راستای اجرای طرح زمستانه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 10 درصد افزایش داده است.
علیرضا جمشیدی معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان نیز در این مراسم خدمت صادقانه و بدور از هرگونه منّت را از افتخارات کارکنان انتظامی عنوان کرد و بر تلاش بیشتر کارکنان در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال همت مضاعف و کار مضاعف مزین شده است تاکید کرد.
نظر شما