پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ آذر ۱۳۸۹، ۱۰:۰۸

شادی در گفتگو با مهر:

سال 2016 مدال المپیک می‌گیرم/ باید در سنگین وزن تجربه کسب کنم

سال 2016 مدال المپیک می‌گیرم/ باید در سنگین وزن تجربه کسب کنم

قایقران طلایی روئینگ ایران با بیان اینکه هدفش کسب سهمیه المپیک لندن است گفت: در سال 2016 مدال المپیک می‌گیرم.

محسن شادی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: رقابت‌های قایقرانی روئینگ بازیهای آسیایی گوانگجو در سطح بالایی برگزار شد و همه کشورها برای صید مدال می جنگند. البته من هم تنها به مدال طلا راضی می‌شدم و موفق هم شدم این مدال را بدست آورم.

وی افزود: چند هفته ای استراحت می‌کنم و بعد از آن تمریناتم را برای حضور موفق در رقابت‌های انتخابی المپیک 2012 لندن شروع خواهم کرد. تمام هدفم کسب سهمیه المپیک برای دومین بار است و مطمئنا موفق به این کار می‌شوم.

ملی پوش کشورمان خاطرنشان کرد: من نمی‌توانم در رقابت‌های المپیک لندن مدال بگیرم چون شیوه مسابقات آسیایی وجهانی با المپیک فرق دارد. من هم اکنون در بخش سبک وزن زیر 72 کیلوگرم شرکت می کنم. تنها مزیت من در این وزن قد و دست‌های بلندم هست اما رقابت‌های المپیک در بخش آزاد برگزار می‌شود که اکثر قایقرانان سنگین وزنه بوده و قدرت بدنی بیشتری دارند.

وی ادامه داد: برای کسب مدال در چنین مسابقه‌ای باید تجربه بیشتری کسب کنم تا بتوانم در برابر قدرت و سرعت آنها به موفقیت برسم. کسب مدال المپیک یک برنامه دو ساله نیست بلکه یک برنامه 4 تا 5 ساله می‌خواهد. برنامه‌ام  این است که بتوانم در لندن تجربه بیشتری کسب کنم و در المپیک 2016 به مدال برسم.

شادی با ابراز خوشحالی از بابت دریافت جایزه‌اش، گفت: این خیلی خوب بود که جایزه ما بلافاصله بعد از بازیها پرداخت شد. این مسئله به همراه خانه‌ای که به ما دادند خیلی انگیزه بخش بود.

محسن شادی در شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی گوانگجو اولین مدال طلای قایقرانی ایران را در این بازیها و در بخش روئینگ تک نقره سبک وزن از آن خود کرد.

کد خبر 1205736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha