پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ آذر ۱۳۸۹، ۱۰:۴۲

دنی بویل " قطار بازی 2" را می‌سازد

دنی بویل " قطار بازی 2" را می‌سازد

دنی بویل فیلمساز انگلیسی و کارگردان "زاغه‌نشین میلیونر" اعلام کرد به زودی دنباله‌ای بر نخستین فیلم مهم خود یعنی " قطاربازی" می‌سازد.

به گزارش مهر از توتال فیلم دنی بویل در این زمینه گفت : فکر می کنم به زودی این اتفاق می افتد.یک ایده فوق العاده داریم که می‌تواند برای ساخت قسمت دوم فیلم " قطار بازی" جالب باشد.این بار همه شخصیت‌های جوان قسمت اول بزرگ شده و با بحران های میانسالی دست و پنجه نرم می‌کنند.

نخستین قسمت فیلم " قطار بازی" اقتباسی بود از رمانی به همین نام نوشته ایروین ولش که در اوایل دهه 1990 منتشر شد. اما ولش در سال 2002 کتابی دیگر منتشر کرد که دنباله ماجراهای شخصیت‌های کتاب و فیلم اول را روایت می‌کرد.با این حال گویا بویل قصد دارد قصه‌ای دیگر از زندگی جوانان سرگشته اهل اسکاتلند را بازگو کند.

بویل در این زمینه اشاره کرد : کتاب دوم ولش قصه جذابی ندارد در حالی که کتاب اول قطعا یک شاهکار بود.ما روی احتمالات ادامه داستان خیلی کار کرده‌ایم و به ظرفیت های تازه‌ای از قصه رسیده‌ایم.به نظر می رسد اکنون فرصت مناسبی برای ساخت فیلم باشد.

اوان مک گرگور و رابرت کارلایل با ایفای نقش در " قطار بازی" در سال 1996 به بازیگری معتبر تبدیل شدند.گفته می‌شود مک گرگور پس از خواندن کتاب و شنیدن ایده متفاوت بویل نسبت به حضور در دومین قسمت دلگرم شده و کارلایل نیز گفته حاضر است در این دنباله به طور رایگان بازی کند.

بویل در این مورد افزود: مسئله ما موضوعات مالی نیست.یک نسل از سینما رو‌ها عاشق شخصیت‌های این فیلم بودند.حالا همان طرفداران پا به سن گذاشته اند.شخصیت‌ها هم می‌توانند پا به پای آنها بزرگ شوند.مثل همه ما که از 14 سال پیش پیرتر شده‌ایم.پس وقت آن رسیده تا دنباله ای بر فیلم موفق نخست بسازیم.

کد خبر 1205776

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha