پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ آذر ۱۳۸۹، ۱۱:۴۸

قالیباف:

عاشورا راه و رسم زندگی تمامی انسانهاست

عاشورا راه و رسم زندگی تمامی انسانهاست

شهردار تهران گفت: عاشورا هدیه‌ای است به همه بشریت که در طول تاریخ بشر خواهد ماند و این فرهنگ بزرگ، راه و رسم زندگی همه انسانها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قالیباف دوشنبه شب در اربعین شهدای گمنام بوستان نهج‌البلاغه با بیان این مطلب افزود: عاشورا هدیه‌ای است به همه بشریت که در طول تاریخ بشر خواهد ماند و این فرهنگ بزرگ راه و رسم زندگی همه انسان‌ها است.

وی ادامه داد: واقعه بزرگ عاشورا به ما آموزش داد که بر این باور باشیم که فدا شدن و فدایی دادن جزیی از زندگی ما است. این معرفت و باور را باید پیدا کرد که زندگی خوب برای کسانی است که آماده باشند خوب بمیرند. هر انسانی آماده باشد که خوب بمیرد می‌تواند خوب زندگی کند.

قالیباف اظهار کرد: در کشورمان در هر مقطع و زمانی که دارای عزت و بزرگی بوده‌ایم و به نوعی افتخاری آفریده‌ایم، بدون شک آماده بوده‌ایم خوب بمیریم که البته این مساله به معنای چشم‌پوشی از زندگی دنیوی نیست.

وی ادامه داد: نتیجه پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی در دوران دفاع مقدس، خوب زندگی کردن مردم کشورمان است و باید گفت، این‌‌پیروزی‌‌ها از آثار و برکات فرهنگ جهاد و شهادت است که ریشه در فرهنگ عاشورا دارد.

وی تاکید کرد: باید فرهنگ عاشورا را پاس بداریم و نسبت به آن شناخت و معرفت عمیق پیدا کنیم.

شهردار تهران در ادامه به گفته‌های یکی از نظریه‌پردازان بزرگ دنیا در مورد ایران در سال 62 اشاره کرد و افزود: این نظریه‌پرداز نظام اسلامی ایران را تشبیه به پرنده‌ای می‌کند که 2 بال دارد. یک بال آن شهادت طلبی که برگرفته از فرهنگ عاشورا است و بال دیگر آن مهدویت و عدالت طلبی است که جامعه را به آینده و زندگی امیدوار می‌کند.

وی افزود: این نطریه‌پرداز در ادامه می‌گوید، این پرنده را زرهی در برگرفته که آن را در مقابل هر گونه آسیب محافظت می‌کند و آن زره ولایت‌پذیری است.

شهردار تهران ادامه داد: این نظریه‌پرداز معتقد است برای مبارزه با این فرهنگ و نظام ابتدا باید ولایت‌پذیری را از بین برد و به جای روحیه شهادت طلبی، فرهنگ رفاه و دنیا طلبی را پیاده کرد.

قالیباف تصریح کرد: ما باید به این مساله توجه کنیم که از فرهنگ عاشورا چه درس‌هایی می‌شود گرفت و دشمنان به این فرهنگ والا چه نگاهی دارند و آسیب‌های ما در این زمینه کجا است.

وی گفت: در دولت حضرت مهدی (عج) که ما در انتظار آن هستیم علم و دانش در اوج خود قرار می‌گیرد، عدالت اساس کار است و اخلاق و آسایش جزو اهداف آن جامعه قرار دارد و ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم. هر‌گاه در این مسیر گام برداریم عزت دنیوی و اخروی ما تضمین خواهد شد.

بنابراین گزارش در پایان مراسم اربعین شهدای گمنام بوستان نهج‌البلاغه که با حضور دکتر قالیباف شهردار تهران و ایازی معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تهران برگزارشد، بیرق عزا متبرک به حرم مطهر امام حسین و حضرت ابوالفضل (ع) به هیات‌های مذهبی منطقه 2 اهدا شد.

کد خبر 1205881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha