پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ آذر ۱۳۸۹، ۱۶:۵۳

فرهادی:

افزایش کمی و کیفی کتابخانه ها اساس توسعه کشور است

افزایش کمی و کیفی کتابخانه ها اساس توسعه کشور است

کرج - خبرگزاری مهر: استاندار البرز افزایش کمی و کیفی کتابخانه ها را پایه و اساس توسعه و پیشرفت کشور خواند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، استاندار البرز ظهر سه شنبه در جلسه کتابخانه های البرز افزایش کمی و کیفی کتابخانه ها را پایه و اساس توسعه و پیشرفت کشور خواند و گفت: باید با ارتقا ساختار اداری استان تعداد کتابخانه ها نیز افزایش یابد.

عیسی فرهادی با بیان این مطلب در اولین همایش اعضای انجمن کتابخانه های عمومی استان البرز اظهار داشت: ترویج فرهنگ کتاب  و کتابخوانی، ترویج اندیشه هایی است که می تواند با تربیت انسانهای دانامحور و بابصیرت زیربنایی ترین امور توسعه کشور را رقم زند.

وی افزود: شهرستانهای استان البرز به دلیل نزدیکی به پایتخت از بسیاری امکانات و خدمات فرهنگی محروم بوده است. در این راستا بسیاری از شهرکهای استان حتی از داشتن یک کتابخانه محلی محرومند که باید با اتخاذ تدابیر مناسب و ترغیب خیرین کتابخانه ساز خدمات مناسبی به مردم ارائه شود.

استاندار البرز از تلاشهای صورت گرفته توسط شوراها و شهرداری های استان به واسطه توسعه و تجهیز کتابخانه ها تقدیر کرد و گفت: احداث کتابخانه های تخصصی و عمومی برای رسیدن به سرانه کشوری سرمایه گذاری زیربنایی است که در سفر هیئت دولت به استان مورد توجه قرار می گیرد اما به توجه به اینکه عقب ماندگی استان البرز از سرانه های فرهنگی عقب ماندگی معناداری است باید با توسعه مشارکت های مردمی و ترغیب خیرین گامهای اساسی برای رفع این معضل برداشته شود.

کد خبر 1206222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha