پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۲۶

وزیر خارجه استرالیا آمریکا را مسئول اصلی افشای اسناد دانست

وزیر خارجه استرالیا آمریکا را مسئول اصلی افشای اسناد دانست

وزیر خارجه استرالیا در سخنانی آمریکا را مسئول اصلی انتشار اسناد توسط سایت ویکی لیکس خواند و بنیانگذار این سایت را در حادثه بوجود آمده بیگناه دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی.بی.سی، "کوین راد" با اعلام این مطلب در ادامه گفت : انتشار این اسناد نگرانی های زیادی را درباره امنیت آمریکا بوجود آورده است.

راد در ادامه افزود : جولیان آسانگ به تنهایی نمی تواند مسئول انتشار صدها هزار سند دولت آمریکا باشد و خود ایالات متحده نیز در این باره مسئول است.

وزیر خارجه استرالیا در ادامه گفت : گمان می کنم با توجه به انتشار این اسناد پرسش های زیادی باید درباره کفایت دستگاه های امنیتی آمریکا و میزان دسترسی مردم به اسناد از واشنگتن مطرح شود.

پیش از این "جولیا گیلارد" نخست وزیر استرالیا نیز سهل انگاری نهادهای آمریکایی را عامل انتشار اسناد در ویکی لیکس دانسته بود.

این در حالی است که "جولیان آسانگ" در لندن بازداشت شده است.

کد خبر 1206653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha