پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ آذر ۱۳۸۹، ۱۴:۵۱

250 ورزشکار در هیئت تکواندوی خراسان جنوبی ساماندهی شدند

250 ورزشکار در هیئت تکواندوی خراسان جنوبی ساماندهی شدند

بیرجند - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت تکواندوی خراسان جنوبی با بیان اینکه هیئت تکواندو از باسابقه ‌ترین هیئتهای ورزشی استان است، گفت: این هیئت با 250 نفر عضو سازمان یافته در استان مشغول به فعالیت است.

علیرضا محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، اظهار داشت: هیئت تکواندو استان در سال 69 تاسیس شد و پس از پیوستن به استان خراسان جنوبی با سرپرستی جدید به کار خود ادامه داد.

وی اهم برنامه ‌های آینده این هیئت را برگزاری آزمون‌های ارتقای کمربند، برگزاری دوره ‌های مربیگری و داوری درجه سه، برگزاری مسابقات قهرمانی استان، اعزام تیم‌های نوجوانان و جوانان در بخش آقایان و بانوان به مسابقات قهرمانی کشور، اعزام افراد واجد شرایط به دوره‌های ارتقای درجه مربیگری و داوری اعلام کرد.

رئیس هیئت تکواندوی خراسان جنوبی به عناوین و افتخارت در شش ماهه نخست امسال اشاره کرد و گفت: کسب مقام دوم کشوری توسط امیر سپهری در مسابقات تکواندو هان مادانگ قهرمانی کشور و کسب مقام سوم کشوری توسط مجتبی خالصی در مسابقات تکواندو هان مادانگ قهرمانی کشور از مهم‌ ترین این افتخارات است.

محمودی برگزاری کلاس‌های آموزشی به صورت نمایشی در محل نمایشگاه ورزش، برگزاری حرکات نمایشی توسط گروهی از تکواندوکاران هیئت درنمایشگاه ورزش استان، ارائه محصولات فرهنگی، جزوه، سی ‌دی و سایر منابع آموزشی تکواندو، معرفی مربیان فعال، انجام طرح استعدادیابی و ثبت‌ نام از متقاضیان علاقمند با تخفیف ویژه را از جمله برنامه ‌های هیئت تکواندو در برنامه های ورزشی امسال برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: ورزش تکواندو در سال 1347 به ایران وارد شد و در سال 1349 نخستین کلاس آموزشی خود را با حدود 75 نفر شرکت‌ کننده رسمیت داد و پس از قبولی 61 نفر در این کلاس، تقریبا هسته اصلی این ورزش در ایران شکل گرفت.

کد خبر 1206756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha