پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ آذر ۱۳۸۹، ۱۶:۱۲

بازگیر:

15 اسلحه از شکارچیان لرستانی کشف و ضبط شد

15 اسلحه از شکارچیان لرستانی کشف و ضبط شد

خرم آباد - خبرگزار مهر: مدیر کل حفاظت محیط زیست استان لرستان از کشف 15 اسلحه از شکارچیان غیرمجاز در استان طی هفته جاری خبر داد.

محمد حسین بازگیر در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: طی کشت و کنترل ماموران گارد حفاظت محیط زیست استان در طول هفته جاری 15 قبضه اسلحه شکاری از جمله 13 قبضه اسلحه ساچمه زنی و دو قبضه اسلحه جنگی برنو و "ژ - 3" کشف و ضبط شد.

وی ادامه داد: این در حالیست که در جریان گشت های کنترل به عمل آمده مقادیر زیادی مهمات جنگی، یک دستگاه موتور برق و سه رشته تور ماهیگیری از متخلفان کشف شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان همچنین از دستگیری یک شکارچی به علت شکار یک راس بز کوهی خبر داد و بیان داشت: این فرد در شهرستان پلدختر دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

بازگیر ادامه داد: همچنین از این فرد متخلف پنج میلیون و 600 هزار ریال جریمه اخذ شد.

مدیر کل محیط زیست استان لرستان با تاکید بر برخورد نیروهای گارد حفاظت محیط زیست با متخلفان، ادامه داد: البته ما اعتقاد داریم که مهمترین کار در این زمینه فرهنگسازی است چرا که جریمه ها در بسیاری از موارد بازدارنده نیست.

بازگیر با تاکید بر ضرورت کار فرهنگی و اطلاع رسانی در این زمینه، خواستار فعالیت موثر رسانه ها شد و گفت: همچنین با توجه به پیگیریهای انجام شده روند صدور مجوز سلاح در استان محدودتر خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت بازنگری در دیدگاه مردم در زمینه ارزشمند بودن فرهنگ شکار در استان، خواستار همکاری مردم در این زمینه شد و گفت: هم استانیها در صورت هرگونه مشاهده افراد متخلف در صید و شکار با شماره 6-3311774-0661 تماس حاصل کنند.

کد خبر 1207437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha