به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله پریچهره عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اتفاقات پیش آمده از سوی برخی تماشاچیان در حاشیه دیدار راه ساری و ماهان اصفهان افزود: در برنامه های سال 89 ورزش مازندران، علاوه بر اولویت بخشی به ورزش قهرمانی و همگانی، اخلاق ورزشی نیز بعد مهم تری از فعالیت های امسال دستگاه ورزش است.
وی خاطر نشان کرد: به منظور تقویت اخلاق ورزشی بین تماشاچیان و بازیکنان، جلسات متعددی با سرپرستان تیم ها برگزار شده است.
رئیس دستگاه ورزش مازندران با اشاره به اینکه متاسفانه در فصل جدید در برخی میادین فوتبال و فوتسال حرکات و شعارهای ناهنجار و غیراخلاقی از سوی برخی تماشاگرنما مشاهده شده است، تصریح کرد: این اعمال ناشایست در بین شهروندان استان علویان طبرستان بعید است.
پریچهره با بیان اینکه هیئت های ورزشی استان باید با ضداخلاقیات و ضد رفتارهای ورزشی در میادین ورزشی با جدیت برخورد کنند، یادآور شد: در مورد بی احترامی و بداخلاقی برخی تماشاگرنماها اگر اقدامی صورت نگرفت صرفا به واسطه وجود برخی تماشاچیان خوش اخلاق و علاقه مند به ورزش بوده است.
وی با اعلام اینکه ورزش بدون تماشاگر مفهوم ندارد افزود: در صورتی که تماشاگر به تماشاگرنما تبدیل شود و اخلاق ورزشی را رعایت نکند بر اساس مقررات و به واسطه قداست ورزشگاه با وی برخورد قانونی خواهد شد.
مدیرکل تربیت بدنی مازندران با تاکید بر اینکه ورزش مازندران در عین قهرمانی باید منش های پهلوانی و اخلاق ورزشی را حفظ کند، گفت: برخوردهای ناشایستی که در بازی روز گذشته صنعت ساری و فوتسال راه ساری از سوی برخی تماشاگران و گاها لیدرهای سرشناس نسبت به مربیان و مدیران ارشد استان صورت گرفته بسیار ناشایست بوده و دستگاه ورزش مازندران با خاطیان برخورد جدی خواهد کرد.
وی بیان داشت: این اقدام درست نیست به خاطر یک باخت بیایند مربی که بیش از 25 سال در میادین مختلف ورزشی خاک خورده توهین کنند و همچنین در مسابقه فوتسال به مدیران ورزشی و استانی تهمت و افترا بگویند.
پریچهره با بیان اینکه متاسفانه تعدادی از افرادی که خود را لیدر بازی های فوتسال ساری دانسته اکنون دچار بداخلاقی ورزشی شدند افزود: باید گفت که این افراد هیچ زحمتی هم برای تعالی ورزش مازندران نکشیده که اکنون از ورزش مازندران درخواست کمک مالی و مساعدت می کنند.
وی با اشاره به اینکه بنده به مسئولین تیم فوتسال راه ساری که متعلق به راه و ترابری مازندران است و هیچ ارتباطی برای حمایت از سوی تربیت بدنی مازندران قول داده ام که در صورت هر بردشان در مسابقات مبالغی را کمک کنم افزود: این عده انتظار دارند که رئیس دستگاه ورزش مازندران به تیم های بازنده نیز کمک مالی کند.
وی افزود: این حرکات ناموزون و غیرورزشی، بدنه ورزش مازندران را زیرسئوال می برد و منش پهلوانی و قهرمانی ورزشکاران ما را خدشه دار می کند.
در حواشی دیدارهای فوتبال طبرستان صنعت ساری و فوتسال راه ساری مقابل حریفان که در هر دو بازی منجر به باخت تیم های مازنی شد برخی تماشاگرنماها در بازی فوتبال به مربیان صنعت ساری بی احترامی و فحاشی کرده وعده ای دیگر از تماشاگرنماها نیز اقدام به توهین و فحاشی مدیران ارشد دستگاه ورزش و مدیران ارشد مازندران کردند.
نظر شما