به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، امان الله حسین پور شنبه شب در جمع کارکنان کمیته امداد خراسان شمالی اظهارداشت: در حال حاضر 250 هزار خیر با این نهاد در ارتباط هستند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان شمالی گفت: کمیته امداد امام خمینی خراسان شمالی سعی کرده تمام مددجویان تحت پوشش خود را در یک سطح متعادل با جامعه نگه دارد.
سید کریم سجادی اظهار داشت: خدمت به توده محروم و مستضعف جامعه که وفادارترین قشر به اسلام و نظام هستند نعمت بزرگی است که خداوند نصیب کارکنان نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) کرده است.
وی با اشاره به اینکه ارزیابی و شناخت و سطح بندی افراد به وسیله دو رکن شناخته می شود تصریح کرد: اهمیت دادن به اقامه نماز و دستگیری از محرومان دو مقوله مهم در ارزیابی افراد است که به دلیل مهم بودن کمک و دستگیری از افراد نیازمند در کنار مسئله مهم نماز قرار گرفته است.
سجادی خدمت به اقشار نیازمند جامعه را افتخار دانست و گفت: اگر همه دستگاهها که با بخشی از جامعه در ارتباط هستند وظایف خود را انجام دهند مشکلی در جامعه نخواهیم داشت.
از جمعیت 811 هزار نفری استان خراسان شمالی 82 هزار نفر تحت پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) این استان هستند.
نظر شما