پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آذر ۱۳۸۹، ۹:۵۴

العرب آنلاین گزارش داد:

تردید در اسناد ویکی لیکس/ چرایی افشا نشدن اسناد حمله اسرائیل به لبنان و غزه

تردید در اسناد ویکی لیکس/ چرایی افشا نشدن اسناد حمله اسرائیل به لبنان و غزه

یک روزنامه عرب زبان با اشاره به نبود اسنادی از حمله رژیم اسرائیل به لبنان و غزه و همچنین ترورهای زنجیره ای در لبنان و سرزمین های اشغالی در افشاگری های ویکی لیکس، اقدامات این سایت را مورد تردید قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه اینترنتی روزنامه العرب آنلاین درمطلبی به موضوع ویکی لیکس و ابراز تردید نسبت به اسناد منتشره از طریق آن پرداخت.

دراین مقاله که به قلم "عدنان بکریه" نویسنده عرب زبان به رشته تحریر درآمده می خوانیم با وجود اهمیت اسناد ومدارک منتشره اما حتی اشاره ای گذرا به حمله اسرائیل به لبنان و غزه و سریال ترورهایی که در خاک لبنان و سرزمین اشغالی فلسطین به وقوع پیوست، نیست. این موضوع خود سوالات زیادی را درباره ماهیت و اهداف گروهی که این گزارش ها را منتشر کردند مطرح می کند.
 
این روزنامه عرب زبان با اشاره به اینکه اطلاعات منتشره از پایگاه ویکی لیکس به نظر می رسد که عجیب و خارج از چارچوب عقلی به شمار می رود و هرچند که رژیم های عربی را به شدت مورد حمله قرار می دهد اما برای ملت عرب موضوع جدیدی به شمار نمی روند چراکه ملت های عربی هر روز با چنین واقعیتها زندگی می کنند و کاملا از فساد موجود در دستگاه های دولتی کشورشان مطلع هستند گویی ویکی لیکس اخبار جدیدی منتشر نکرد.
 
به نوشته این مقاله رژیم های عربی برای خدمت به آمریکا خواه در موضوع عراق، ایران یا مسئله فلسطین دائما درکنار این دولت قرار داشته و دارند.
 
این منبع خبری در پایان خاطر نشان می سازد: ملت های عربی بسیار مشتاق هستند از نقش آمریکا و اسرائیل در ایجاد بحران در خاورمیانه بشنوند و در حقیقت نبود چنین گزارش هایی موازنه سیاسی قدرت را درمنطقه برهم می زند که تنها هدف از کتمان این واقعیت ها حفظ اسرار ایفای نقش آمریکا واسرائیل در بحران افکنی در منطقه است.
 
به این ترتیب نبود چنین موضوعات مهمی سوالات مهمی درباره ماهیت واهداف گروهی که این گزارشها را منتشر کرده است، بر می انگیزد.
کد خبر 1208810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha