پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۳۴

در کرمان/

تخریب زیستگاهها موجب مهاجرت حیوانات وحشی به مراکز جمعیتی شد

تخریب زیستگاهها موجب مهاجرت حیوانات وحشی به مراکز جمعیتی شد

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرکل محیط زیست کرمان از رها سازی یک گونه در حال انقراض گربه وحشی در حیات وحش کرمان خبر داد و گفت: مهمترین عامل ورود حیوانات وحشی به مراکز جمعیتی تخریب زیستگاهها است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، عباسعلی دامنگیر عصر یکشنبه در حاشیه رها سازی یک قلاده گربه وحشی درحال انقراض در کرمان اظهار داشت: این گربه وحشی که یکی از جانوران در حال انقراض است پس از حمله به مرغهای خانگی روستائیان توسط یکی از همیاران محیط زیست در روستای "استخروئیه" از توبع شهر کرمان زنده گیری شده بود.

وی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل اشغال و تخریب زیستگاه اصلی این جانور به دست انسانها مهاجرت آنها به مناطق تحت خطر مثل مناطق مسکونی و اطراف شهرها، روستاها و آبادیها، مراکز صنعتی و جاده ها افزایش یافته است.

مدیرکل محیط زیست کرمان اضافه کرد: گربه وحشی عضوی از خانواده گربه سانان و سر رده گربه ها است که در غرب آسیا قسمتهایی از اروپا و آفریقا زندگی می کند.

وی ادامه داد: این حیوان از پستانداران و پرندگان کوچک تغذیه می کند و در محیطهای بی درخت تا جنگلهای انبوه توانایی زندگی دارد.

این مسئول ادامه داد: این گربه وحشی پس از خونگیری، بیومتری و علامت گذاری در زیستگاه اصلی خود رها سازی شد.

دامنگیر افزود: حیوانات وحشی که در مناطق مختلف استان در اثر عوامل طبیعی و انسانی دچار حادثه می شوند پس از مداوا رهاسازی می شوند.

کد خبر 1209723

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha