پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۵:۲۵

همایش "علوم انسانی و علوم اجتماعی" برگزار می‌شود

همایش "علوم انسانی و علوم اجتماعی" 10 تا 13 خرداد سال آینده از سوی انجمن نظریه و فرهنگ پدیدارشناسانه و وجودی (EPTC) درشهر فردریکتون کانادا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، موضوعات اصلی که در همایش "علوم انسانی و علوم اجتماعی" مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند عبارتند از جسمیت بخشیدن، ما کیستیم؟، بازگشت به اصل چیزها و درباره کودکان.

در موضوع اول باید گفت برای بسیاری از اندیشمندان قرن بیستم نظیر لوکاچ، هورکهایمر، آدورنو و مارکوزه، مفهوم جسمیت دادن، ابزاری قدرتمند در نقد اجتماعی بود که البته این رویکرد برای مدتی به طور فزاینده‌ای در رشته‌های گوناگون علوم انسانی و اجتماعی به حاشیه رانده شد هر چند در سالهای اخیر نشانه‌هایی از احیای این مفهوم آشکار شده است.

برگزارکنندگان همایش "علوم انسانی و علوم اجتماعی" در نظر دارند در نشستهایی تخصصی از دیدگاه پدیدارشناختی و وجودی، ارزشهای بالقوه و امکان‌سنجی مفهوم جسمیت را مورد بررسی قرار دهند.

در موضوع دوم این همایش مباحث مربوط به آینده و مسائل نژادی، جنسی، زبانی، تواناییهای جسمی و روانی و زمینه‌های فرهنگی مطرح خواهند شد. در محور "بازگشت به اصل امورا" درباره تلاشهای اخیری که برای رهایی از تفسیرها و بازگشت به جهان زندگی صورت گرفته است، بحث می شود .

در نهایت در محور چهارم گفتگو درباره موضوعاتی چون چه کسی کودک است؟، فلسفه چگونه درباره کودکان می‌اندیشد؟، مطالعات نظری و کاربردی درباره کودکان، رابطه پدری و مادری و فرزندی، آموزش کودکان، حقوق کودکان و زیبایی‌شناسی و کودکان مدنظر است.

کد خبر 1209823

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha