سید مرتضی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: طبق برنامه ریزی نام نویسی ها برای به عتبات عالیات از تاریخ هفتم بهمن ماه تا دهم فروردین سال 1390 در این استان خواهد بود.
وی ادامه داد: متقاضیان مانند دوره های گذشته ،قبل از ثبت نام در گروهها، در سامانه پیش ثبت نام عتبات نام نویسی و کد رهگیری دریافت خواهند کرد.
حسینی بیان داشت: روزیکشنبه پنجم دی ماه مشخصات متقاضیان با اطلاعات پایگاه ثبت احوال کشور مطابقت داده شده و افرادی که اطلاعات آنها مغایرت داشته باشد از سیستم حذف خواهند شد.
این مسئول گفت: همچنین روز دوشنبه ششم دی ماه قرعه کشی بین متقاضیان انجام و نتیجه آن روز سه شنبه هفتم دی ماه سالجاری بر روی سامانه پیش ثبت نام عتبات عالیات قرار خواهد گرفت.
وی افزود: افرادی که در پیش ثبت نام دوره های قبل شرکت نموده و حائز اولویت تشرف اعلام نشده اند در این دوره نیازی به طی مراحل پیش نام نویسی نداشته و اطلاعات آنان براساس گروه بندی مربوطه به دوره جدید انتقال یافته و در قرعه کشی شرکت داده خواهند شد.
حسینی گفت: همچنین اطلاعات افرادی که در دوره قبل حائز اولویت تشرف شناخته شده و به هر دلیل در گروهها ثبت نام نکرده اند از سامانه پیش ثبت نام حذف خواهند شد.
وی ادامه داد: درصورتیکه این افراد مایل به تشرف در این دوره باشند باید مرحله پیش ثبت نام را طی کنند.
این مسئول افزود: افرادی که مبادرت به ثبت نام گروهی 35 نفره می نمایند در صورتیکه تعدادی از آنها منصرف یا از آن گروه خارج شوند و عدد گروه کمتر از 25 نفر شود گروه مذکور حذف شده و در قرعه کشی بعدی شرکت داده نخواهد شد.
نشانی سایت اینترنتی سازمان حج و زیارت برای نام نویسی متقاضیان اعزام به عتبات عالیات(http://atabat.haj.ir) است.
نظر شما