پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۳:۳۱

معاون سازمان امداد و نجات:

افزایش 100 درصدی آمبولانس‌ها/ استقرار اورژانس در 75 نقطه کشور

افزایش 100 درصدی آمبولانس‌ها/ استقرار اورژانس در 75 نقطه کشور

معاون سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در سال جاری با حمایت‌‌های دولت تعداد خودروهای آمبولانس 100 درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی اکبری صبح دوشنبه در مراسم طرح زمستانی پلیس راهور افزود: در طرح زمستانی امداد و نجات هلال و احمر دستورالعمل طرح امداد و نجات زمستانه تهیه و براساس آن وظایف دستگاه‌های مختلف امداد و نجات مشخص شده است.

وی ادامه داد: در طرح زمستانه امسال برای اولین بار برای پایگاه‌های ثابت و سیار امداد و نجات پروانه فعالیت صادر شده است.

اکبری افزود: با توجه به حمایتهای دولت برای آمادگی مهرورزی در هلال احمر توانستیم میانگین ضریب ایمنی را در امداد و نجات 111 درصد افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: در سال جاری در تعداد پایگاه‌های ثابت و سیار صاحب رشد چشمگیری بودیم به نحوی که تعداد خودروهای نجات 191 درصد و تعداد آمبولانس‌ها صد درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

معاون سازمان امداد و نجات افزود: سازمان امداد و نجات هلال احمر در سال جاری می‌تواند با آمادگی کامل به همکاری با پلیس در اجرای طرح زمستانه بپردازد.

استقرار اورژانس در 75 نقطه کشور

در ادامه این مراسم رئیس اورژانس کشور با اشاره به اهداف اورژانس در طرح زمستانه گفت: کاهش زمان رسیدن به صحنه حوادث، ارایه خدمات مطلوب پزشکی، افزایش پوشش امداد جاده‌ای، کاهش مرگ و میر جاده‌ای، کاهش سرمازدگی مسافران و استقرار آمبولانس ها در کنار جاده‌ها از مهمترین اهداف این سازمان است.

غلامرضا معصومی گفت: در طرح زمستانی سال 88 اورژانس کشور 441 هزار و 445 ماموریت انجام داد که 100 هزار ماموریت در مورد حوادث رانندگی بوده است.

وی افزود: در طرح زمستانی امسال اورژانس کشور 162 پایگاه ثابت جاده‌ای خواهد داشت و در 75 نقطه به صورت ثابت مستقر خواهد شد.

رئیس اورژانس کشور با اشاره به کاروان‌های راهیان نور گفت: سال گذشته با هماهنگی دستگاه‌های متولی اعزام کاروانهای راهیان نور بسیار کاهش یافت اما همچنان شاهد بروز برخی حوادث به علت فرسوده بودن اتوبوسهای این کاروانها بودیم.

معصومی همچنین از افتتاح اولین پایگاه امداد هوایی در آمل خبر داد.

کد خبر 1209896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha